Viva Scandinavia

Viva Scandinavia е марка за истинските любители на чая, които вярват, че варенето на насипен чай е ритуал, който си заслужава да се отпразнува. Чаши, чайници и инфузери - направете си чаша чай в скандинавски стил!
110 items total
Чайник NICOLAS Viva Scandinavia, 0,75 л
60 лв –10 %
54 лв
VS70400
Бъркалка за матча чай BAMBOO Viva Scandinavia VS83612
Комплект за чай BJORN, 6 бр., Viva Scandinavia
130 лв
VS32801
Дозатор за мед MINIMA Viva Scandinavia, 0,3 л
48 лв
VS32400
Чайник SAGA Viva Scandinavia, 0,8 л, черен
150 лв
VS82101
Цедка за чай с капак, Viva Scandinavia
19 лв
VS81011
Up
More products

Viva Scandinavia - да изпием по чаша чай!

Viva Scandinavia е марка, ориентирана към чая, която си е спечелила репутацията на производител на висококачествени, минималистични и функционални продукти за приготвяне и сервиране на чай и кафе. Историята на марката се корени в дълбокото разбиране на скандинавския начин на живот, който набляга на простотата, функционалността и устойчивостта.

Марката е основана в Дания през 2010 г. от любителя на чая Пенг Лин, който преди това е притежавал софтуерна компания. Трудно му е било да намери естетически издържани съдове за чай, които да допълват хубавия чай, на който е бил почитател. Започва с управлението на успешна фабрика за домакински съдове и скоро си партнира с група водещи продуктови дизайнери в Дания, създавайки красиво изработени изделия, които се харесват на любителите на чая по целия свят. Днес VIVA е със седалище в центъра на Торонто и европейски филиали в Белгия и Китай.

Viva Scandinaviaмисия

Чаят е традиция за повечето култури през последните 5000 години. Тя съпътства всички поводи и моменти на човешкото общуване и празнуване, тя е напитката, която помага да се отпуснете и да изживеете момента. VIVA марката почита и цени значението на традициите в приготвянето на чай и се стреми да модернизира тези традиции, за да могат настоящите и бъдещите поколения да ги поддържат.

Мисията на марката е да вдъхнови света да се отпусне и да се чувства по-добре с перфектната чаша чай, всеки път. За да се постигне това, Viva Scandinavia предлага най-добрите продукти, необходими за ритуала на приготвяне на чай и за приготвяне на насипен чай по възможно най-удобния начин.

Най-популярни продукти за приготвяне на чай

Един от най-популярните продукти на Viva Scandinavia е чайникът Infusion, който се превърна в основна част от дома и офиса и който спечели наградата за дизайн reddot през 2013 г. Съдът е проектиран с подвижен инфузор от неръждаема стомана, който позволява на потребителите лесно да приготвят насипен чай, а материалът от боросиликатно стъкло гарантира, че чаят ще остане горещ за по-дълго време. Другите продукти на марката, свързани с чая, включват чаши за чай, чаши и чайници, като всички те са проектирани по същия минималистичен и функционален начин. Ако обичате чая, не пропускайте да разгледате нашето ръководство за пазаруване за приготвяне на чай, където ще видите много продукти от Viva Scandinavia и ще научите как да ги използвате.

Viva Scandinavia предлага и редица продукти, свързани с кафето, включително кафемашини, чаши и чаши. Кафемашините на марката са проектирани с уникален чучур, който осигурява приготвяне на кафе без бъркотия, а чашите и чашите са изработени от двустенно стъкло, което поддържа кафето горещо, без да изгаря ръцете ви.

Защо хората обичат да си приготвят чай с продукти от Viva Scandinavia?

Една от основните причини, поради които хората харесват Viva Scandinavia, е ангажиментът на марката за устойчивост. Продуктите на марката са изработени от екологично чисти материали като боросиликатно стъкло и бамбук, а опаковките са изработени от рециклирани материали. Освен това марката си партнира с организации, които насърчават устойчиви практики, като например Rainforest Alliance, за да помогне за опазването на околната среда.

Друга причина, поради която хората обичат Viva Scandinavia, е минималистичният и функционален дизайн на марката. Продуктите са проектирани с мисъл за простота, като се отличават с изчистени линии, приглушени цветове и функционални характеристики, които ги правят лесни за употреба и приятни за окото. Този дизайнерски подход направи продуктите на Viva Scandinavia популярни сред хората, които ценят красотата на простотата.

Независимо дали сте любител на чая или кафето, или просто цените красотата на семплия дизайн, Viva Scandinavia предлага по нещо за всеки.