Кошчета за баня

18 items total
Кошче за баня SONO 5л, бежово, Blomus
159 лв
BM69169
Кошче за баня BIRILLO 21 см, бяло, Alessi
159 лв
ALPL10W
Кошче за баня SONO 5л, светло сиво, Blomus
159 лв
BM69170
Кошче за баня MINDSET, минерално бяло, Brabantia BRAB303388
Кошче за баня MINDSET, минерално сиво, Brabantia BRAB303364
Кошче за баня TUBO 3л, черно, Blomus
55 лв
BM69214
Кошче за баня SONO 5л, сиво, Blomus
159 лв –10 %
142 лв
BM69168
Кошче за баня SONO 5л, тъмносивo, Blomus
159 лв
BM69167
Кошче за баня SPLIT, бяло и синьо, Joseph Joseph JS70505

Кошчета за баня - поддържайте банята си свежа и чиста

Защо е важно да имате кошче за боклук в банята си?

кошче за баня (много по-малка от обикновената кухненска кофа за боклук) е важна за запазване на чистотата и хигиената в банята. Ето някои от причините, поради които кошче за баня е от съществено значение:

  • Хигиена: кошче за баня поддържа банята чиста и хигиенична, като предлага специално място за изхвърляне на отпадъци. Това може да включва предмети като използвани салфетки, памучни тампони и санитарни продукти.
  • Намаляване на миризмите и бъркотията: кошче за баня без торбичка за боклук може бързо да стане мръсна. Една от основните причини да използвате торбичка за отпадъци в кошче за баня е да предотвратите натрупването на отпадъци и да намалите миризмите. Отпадъци от банята, като използвани тъкани или санитарни продукти.
  • Удобство: Наличието на кошче за баня ви позволява да изхвърляте боклука бързо и ефективно. Това може да ви помогне да поддържате банята си подредена и чиста, както и да предотвратите натрупването на безпорядък.
  • Хигиена: Използването на торбичка за боклук в кошче за баня може да спомогне за поддържането на добра хигиена. С помощта на торби за отпадъци отпадъците се задържат и могат лесно да се отстранят, като се намалява рискът от замърсяване.

Как да използвам и почиствам кошче за баня , за да избегна миризми?

Редовното използване и почистване на кошче за баня е от решаващо значение за избягване на неприятни миризми и за поддържане на чиста и хигиенична атмосфера в банята. Ето някои съвети как да използвате и почиствате успешно кошче за баня:

  • Изберете подходящия контейнер: Изберете кошче за баня , което е с подходящ размер за вашите нужди и се почиства лесно. В Kulina, ние разполагаме с множество кошове с капаци или капаци от най-добрите марки като Alessi, Blomus и Brabantia които ще спомогнат за намаляване на миризмите.
  • Използване на подложка: За да улесните почистването и да предотвратите полепването на боклука по дъното на кошче за баня, използвайте подложка за еднократна употреба или за миене.
  • Правилно изхвърляне на боклука: Уверете се, че изхвърляте боклука правилно, като опаковате предмети като стари кърпички или санитарни продукти, преди да ги поставите в кофата за боклук.
  • Clean кошчето за боклук редовно: За да предотвратите натрупването на бактерии и миризми, редовно изпразвайте и почиствайте кошчето за боклук в банята с топла сапунена вода.
  • Дезодорирайте кошчето за боклук: Поставете пакетче сода за хляб или няколко капки етерично масло в подложката или на дъното на кошчето, за да го дезодорирате.

Можете да поддържате банята си подредена и чиста и с други принадлежности за баня, налични в нашия магазин, като кошове за пране и органайзери за баня.