Раклет скари

2 items total
Раклет грил RG 2370, 600 W, Severin
70 лв
SEVERG2370

Скари Raclette - идеални за всякакви случаи

Какво представляват гриловете за раклет?

Гриловете Раклет са преносими настолни грилове, които се използват за разтопяване на сирене и приготвяне на различни ястия. Раклет е традиционно швейцарско ястие, при което сиренето се разтопява върху горещ камък или метална плоча и след това се остъргва върху картофи, зеленчуци и месо.

Можете също така да разгледате нашата колекция от грилове и огнища за забавление в градината или да разгледате нашето ръководство за пазаруване, пълно със съвети и продукти, които ще направят престоя навън с приятелите и семейството ви още по-вълнуващ.

Каква храна е най-добре да се приготвя с грил за раклет?

Гриловете Раклет са многофункционални и могат да се използват за приготвяне на много вкусни храни, включително:

  • Сирене Raclette: Сиренето Раклет е полутвърдо сирене с ядков, донякъде сладък вкус, което се топи гладко. Може да се консумира самостоятелно или с други съставки.
  • Зеленчуци: Гриловете Раклет са идеални за печене на зеленчуци като чушки, тиквички, гъби и лук. Топлината от скарата помага на зеленчуците да се карамелизират, като им придава сладък, опушен вкус.
  • Меса: Гриловете Раклет могат да се използват и за приготвяне на пилешко, говеждо и агнешко месо. Тънко нарязаните меса се изпичат бързо и могат да се гарнират с разтопено сирене и зеленчуци.
  • Морски дарове: Гриловете Раклет са отлични за приготвяне на морски дарове като скариди, миди и сьомга.
  • Картофи: Картофите са често срещан елемент в кухнята на раклет. Те могат да бъдат варени или печени, след което да се покрият с разтопено сирене и допълнителни съставки като бекон, лук и билки.
  • Хляб: Хлябът може да се пече на раклет грил, както самостоятелно, така и със сирене и други добавки. Хлябът с хрупкава коричка, като багета или закваска, е идеален за печене на скара.

Могат ли гриловете за раклет да се използват на партита?

Да, гриловете за раклет са отлично допълнение към партита и събирания. Те са идеални за забавления, тъй като дават възможност на посетителите да се подготвят и да се хранят заедно, което води до оживена и ангажираща среда.

Нашите скари за раклет се произвеждат от известни марки като Severin и се предлагат в различни цветове, така че можете да изберете подходящия за вашето парти. Освен това те са лесни за поставяне и използване, което ги прави идеални както за неформални събирания, така и за по-официални вечери.

Партитата с раклет са особено популярни през зимните месеци, когато времето е хладно. Те са идеални и за организиране на импровизирани събирания, тъй като не изискват много подготовка и могат да се поставят бързо.