Сапунерки

29 items total
Джобна кутия SONO 19 см, тъмно сива, Blomus BM69043
Сапунерка SLIM 70502, бяло / синьо, Joseph Joseph JS70502
Джобна кутия SONO 19 см, светло сива, Blomus BM69068
Сапунерка SONO, тъмно сива, Blomus
56 лв –14 %
48 лв
BM66286
Джобна кутия SONO 19 см, сива, Blomus
56 лв
BM69050
Сапунерка SONO, бяла, Blomus
51 лв
BM66277
Сапунерка MINDSET, минерално сиво, Brabantia BRAB303326
Сапунерка BIRILLO, бяла
Сапунерка BIRILLO, бяла
На склад (4 бр.)
57 лв
ALPL04W
Сапунерка SONO, светло сива, Blomus
55 лв –12 %
48 лв
BM66289
Сапунерка MINDSET, минерално бяло, Brabantia BRAB303340
Сапунерка SONO, бяла, Blomus
44 лв
BM66292
Джобна кутия Modo 20 см, черна, Blomus
83 лв –13 %
72 лв
BM69207
Сапунерка SONO, черна, Blomus
55 лв
BM66293
Up
More products

Съдове за сапун - традиционен начин за съхранение на сапун

сапунерка е малка чиния или контейнер, обикновено изработен от пластмаса, керамика, стъкло или метал, който се използва за поставяне на сапун. Сапунът се поставя върху съда, а съдът обикновено се държи близо до мивка или вана. Съдовете за сапун са прости, евтини и лесни за използване, но с течение на времето могат да се замърсят и изискват почистване, за да се предотврати развитието на бактерии.

Разлики между сапунерка и дозатор за сапун

От друга страна, диспенсърът за сапун е устройство, което разпръсква течен сапун или пяна. Дозатори за сапун обикновено са изработени от пластмаса или метал и могат да имат бутон или безконтактен сензорен механизъм за освобождаване на сапуна. Дозатори за сапун са популярни в обществените тоалетни и други търговски обекти, тъй като помагат за намаляване на разпространението на микроби и правят миенето на ръцете по-удобно. Дозатори за сапун могат да се пълнят със сапун при необходимост и са лесни за поддръжка.

В обобщение, въпреки че и сапунерките, и дозатори за сапун имат една и съща основна цел - да съхраняват сапун, те се различават по своя дизайн, механизъм и функционалност. Съдовете за сапун са най-подходящи за съхранение на сапун, докато дозатори за сапун са подходящи за дозиране на течен сапун или пяна.

На уебсайта Kulina можете да намерите висококачествени сапунерки от известни производители като Blomus, Brabantia, и Eva Solo. Освен това можете да пазарувате допълнителни принадлежности за баня, като поставки за четки за зъби, поставки за тоалетна хартия и дозатори за сапун на нашия уебсайт.

Какви са видовете сапунерки, които се предлагат на Kulina?

В нашия онлайн магазин се предлагат няколко вида сапунчета, включително:

  • Съдове за сапун на плота: Предлагат се от различни материали, включително керамика, стъкло и метал, и са предназначени за поставяне върху плота или шкафа в банята.
  • Монтирани на стената сапунерки: Стенните сапунерки са чудесен избор, ако не разполагате с много място на плота, тъй като са направени така, че да се закрепят на стената.
  • Съдове за сапун, които могат да се отцеждат: Те са проектирани с прорези или отвори на дъното, които позволяват на водата да се оттича от сапуна, като го запазва сух.
  • Съдове за сапун без дренаж: В тези здрави купички няма отвори за оттичане. Макар че може да не са ефективни в запазването на сапуна сух, те могат да бъдат добър избор, ако харесвате по-традиционен външен вид.

Какви са ползите от използването на сапунерка?

Някои от предимствата на използването на сапунерка са описани по-долу:

  • Поддържа сухотата на сапуна: сапунерка позволява на сапуна да изсъхне на въздух между отделните употреби, което удължава срока на годност на сапуна и предотвратява образуването на кашав сапун.
  • Премахване на сапунените петна: Сапунът може да остави след себе си натрупване на сапунени петна по повърхностите, когато е оставен да почива във влажна и мокра атмосфера. сапунерка помага да се избегне това, като държи сапуна далеч от повърхностите и му позволява да изсъхне.
  • Хигиенични: сапунерка спомага за поддържането на чистота, като предотвратява образуването на бактерии и микроби върху сапуна. Възможно е микробите да се развият върху сапун, който е бил оставен във влажна среда. Поддържането на сапуна чист и хигиеничен е по-лесно, ако използвате сапунерка.
  • Красив външен вид: Съдовете за сапун се предлагат в различни форми и стилове, така че можете да изберете такъв, който да се съчетае с декора на банята ви и да придаде на помещението стилен вид.