Настолни електрически скари

14 items total
Настолна електрическа скара LONO, WMF
391 лв
WM0415280011
Електрически грил PG 8138 SEVO SMART GT, 3000 W, Severin SEVEPG8138
Настолна електрическа скара LONO, WMF
319 лв –9 %
288 лв
WM415340011
Грил Teppan Yaki KG 2397, 2200 W, Severin
167 лв
SEVEKG2397
Настолна електрическа скара LONO, WMF
299 лв –11 %
266 лв
WM0415330011
739 лв –12 %
645 лв
ODCH1813014

Настолни електрически грилове - идеален грил за печене на открито и на закрито

Какво представляват настолните електрически грилове?

Настолните електрически грилове са малки, удобни за работа на плота уреди за печене на грил, които използват електричество като източник на енергия, а не газ или дървени въглища. Те се състоят от зона за печене на скара, нагревателен елемент и механизъм за контрол на температурата, който позволява на потребителя да регулира топлината според нуждите си.

Настолните електрически скари са широко известни със своята удобност, тъй като могат да се използват на закрито или на открито и са лесни за поддръжка. Те са идеални и за компактни райони, защото не се нуждаят от много външно пространство или достъп до газопровод, така че са подходящи за апартаменти или стаи в общежития.

Настолни електрически скари на известни производители като Severin и WMF можете да намерите на уебсайта Kulina.

Какви са основните предимства на използването на настолна електрическа скара?

настолна електрическа скараима няколко предимства, включително:

  • Удобство: настолна електрическа скара е лесен за използване и може да се приготви бързо, което го прави удобен вариант за готвене на открито или на закрито.

  • Няма нужда от гориво: За разлика от традиционните грилове, които се нуждаят от дървени въглища, пропан или природен газ, електрическите грилове се захранват с електричество, така че няма нужда да купувате или съхранявате гориво.

  • Лесен за почистване: Електрическите грилове обикновено се почистват по-лесно от традиционните, тъй като не отделят толкова много дим и мазнини. Много модели имат подвижни решетки и тави за оттичане на водата, които могат да се мият в съдомиялна машина или в мивка.

  • Постоянна топлина: Електрическите грилове осигуряват постоянна топлина, така че има по-малко горещи точки и по-малък риск от изгаряне на храната.

  • Универсалност: Електрическите грилове се предлагат в различни размери и форми, така че могат да се използват за различни методи на готвене, включително печене на скара, пържене и дори опушване.

  • Безопасност: Електрическите скари не произвеждат пламък или дим, така че рискът от пожар или отравяне с въглероден окис е по-малък. Освен това те са по-безопасни за използване на закрито, отколкото газовите скари или скарите на дървени въглища.

Като цяло настолните електрически скари са удобен, лесен за използване и универсален вариант за приготвяне на различни храни, а безопасността и лесната им употреба ги правят популярен избор за готвене както на закрито, така и на открито.

По-добър ли е електрическият настолен грил от този на дървени въглища?

Електрическите скари са практични и лесни за използване, тъй като не изискват газ или дървени въглища и са подходящи за използване както на закрито, така и на открито. Те се нагряват бързо и равномерно, а освен това са доста лесни за почистване. Електрическите скари са и по-екологични от скарите на дървени въглища поради липсата на дим и токсични емисии.

Въпреки това някои хора оценяват характерния опушен вкус, който гриловете на дървени въглища придават на ястията. В резултат на това те могат да достигнат по-високи температури от тези на електрическите грилове, което е от решаващо значение за различни методи на печене, като например печене.

Освен че са преносими и не се нуждаят от електричество, гриловете на дървени въглища са отличен избор за къмпингуване и събирания на открито.

Как да се грижа за настолна електрическа скара?

За да работи добре и да удължи живота си, настолна електрическа скара ви настолна електрическа скара трябва да се поддържа правилно и да се полагат грижи за нея.

Първо, винаги използвайте четка за барбекю или влажна кърпа, за да избършете повърхността на грила след всяка употреба. Освен това внимавайте да почистите всички събрани остатъци от храна. Второ, за да избегнете натрупване на мазнини, които могат да представляват опасност от пожар, изваждайте и избърсвайте тавата за мазнини след всяко използване. Когато не се използва, поставете грила на сухо и защитено място, за да избегнете ръжда и корозия.