399 items total
Комплект за уиски BOSSA NOVA, 3 бр., Nachtmann
204 лв
NM101095
Чаша за уиски SCULPTURE 340 мл, Nachtmann
55 лв –5 %
52 лв
NM101968
Чаша за уиски PUNK 330 мл, бронзова, Nachtmann NM100053
Чаша за уиски PUNK 330 мл, рубинена, Nachtmann NM100056
Up
More products

Чаши - Отпийте чиста и прозрачна глътка от напитката си

Чаши - бижута за вашата маса

Използваме очила всеки ден, затова те трябва да са издръжливи и полезни. Чашите се предлагат в голямо разнообразие от размери, форми и стилове, така че изборът на идеалния комплект чаши за вас може да се окаже предизвикателство.

Всички наши чаши за пиене са с прекрасен дизайн и лесни за поддържане характеристики. Имаме това, от което се нуждаете, независимо дали търсите чаши за алкохол, чаши за изненада на посетителите или за ежедневни нужди. Можете също така да разгледате нашата колекция от пластмасови чаши, за да направите пикника си по-спокоен, и чаши за чай и кафе, ако искате да се насладите на цвета на любимата си напитка.

Как да се грижа за стъклените си изделия?

Един от основните проблеми, независимо дали чашите се мият на ръка, или в съдомиялна машина, са петната от сапун и вода. Върху стъклените изделия често се появяват петна от вода, когато се оставят да изсъхнат по естествен начин, а качеството на напитката се влошава от сапунените остатъци.

Винаги избърсвайте стъклото до сухо с мека кърпа, която не оставя власинки върху стъклото. За да избегнете появата на ивици върху чистото стъкло, увийте го в една микрофибърна кърпа, а с другата го избършете до сухо.

Какви очила можете да си купите в Kulina?

  • Чаши за вино

С нашия невероятен избор от чаши за вино се наслаждавайте на виното си по правилния начин. Нашият стилен асортимент съдържа всичко, от което се нуждаете, независимо дали искате да забавлявате гостите си или да се отпуснете в края на деня.

  • Чаши за бира

Чашите за бира се превърнаха в предмети, които не само съхраняват бирата; някои от тях дори подобряват аромата, запазват пяната и предпазват ръцете ви от затопляне. Те ще подобрят цялостното ви преживяване при пиене на бира и ще ви помогнат да видите цвета и чистотата на бирата. Те са и чудесен подарък за любител на бирата.

  • Коктейлни чаши

С нашия избор от чаши за коктейли можем да отговорим на предпочитанията ви за сух или мокър коктейл. Те са идеални за разбъркване, тъй като имат повече място за лед.

  • Чаши за вода

Освен стандартните чаши за вода, предлагаме и някои по-орнаментирани чаши за вода, които могат да се използват в по-официална атмосфера, или пък цветни чаши, които ще са идеални за модерния интериор или терасата ви.

  • Чаши за уиски

Чашите за уиски са чаши с широк ръб и дебело дъно, които са идеални за уиски със или без лед. Те са идеални и за смесване на джин с тоник и други алкохолни напитки.

Тук ще намерите и други видове чаши, включително чаши за шотове, чаши за шампанско, чаши за алкохол и чаши за дълги напитки, произведени от такива известни марки като Riedel, Nachtmann, Eva Solo или Blomus.