310 items total
Буркан за обяд JAR TO GO 400 мл, корал, Lékué
35 лв –14 %
LKE0301014R06U150
Бутилка за вода WATERKANT TRITAN, 500 мл, черна, WMF WM664487410
Кутия Bento ORIGINAL 6 розови / Париж, 625 ml, Yumbox
New
YBFPI202210P
Не се сърди човече PLAY, Printworks
50 лв –6 %
47 лв
PRPW00538
Кутия Bento PANINO 4 розови / Париж, 750 ml, Yumbox
New
YBFPII202210PJ
Шах YAP 28 см, черен, стъкло, Philippi
621 лв
PHP260022
Бутилка за вода WATERKANT 750 мл, черна, WMF WM950577390
Клипс за пари THREESOME 6 см, сребрист, Philippi PHP193308
Кутия за обяд LUNCHBOX TO GO 1л, с прибори, черна, Lékué LKE0301030G08M015
Хладилна чанта LUNCHBAG TO GO 4л, пясък, Lékué LKE0301072M07U150
Up
More products

Начин на живот - каква е Вашата страст?

Начинът Ви на живот говори много за Вас, както и дома Ви. Какво правите през свободното си време? Какви са Вашите предпочитания и хобита? Фитнес маниак ли сте, или любител на кучета? Обичате да прекарвате времето си навън или предпочитате да чете книги, да слушате музика или да да гледате телевизия? Работите в офис или от вкъщи?

Без значение как живеете и какво обичате да правите, винаги е приятно да имате някои красиво проектирани, висококачествени и практични аксесоари, които ще изразят любовта Ви и Вашата страст за живот. В Кулина предлагаме различни лайфстайл продукти, произведени от надеждни марки, характерни със страхотен външен вид и практичен дизайн, съобразени с Вашия начин на живот. Любопитни сте кои са те? Разгледайте краткия преглед по-долу.

Аксесоари за пътуване за запалени туристи

Ако обичате да пътувате, определено разгледайте нашите аксесоари за пътуване, които с удоволствие ще вземете със себе си където и да отидете, дори на околосветско пътешествие. Предлагаме богат избор от дизайнерски куфари –включително раници и за деца, козметични чантички и несесери. Изберете си възглавница за по-дългите пътувания или органайзер за куфар, който ще направи опаковането на багажа Ви играчка!

Модерни стоки за любители на котки и кучета

Предпочитате да останете вкъщи с кучето или трите си котки? Това е напълно разбираемо и ако домашните любимци са като членове на Вашето семейство, няма съмнение, че искате да им осигурите най-доброто за тях. Също така наличието на домашен любимец влияе на вида на Вашия интериор, затова е важен и изборът на правилното легло или купа, които изглеждат добре и са в тон със стила на дома Ви. А нашите кутии за котешка или кучешка храна ще Ви се иска да сложите на първо място на рафта!

Независимо дали спортувате или не, имаме аксесоари за Вас!

Ако сте фитнес маниак или страстен бегач ще Ви е нужна бутилка за вода, която не капе, или кутия за обяд, за да можете да ядете здравословно дори когато сте на път или на работа. Ако не спортувате, а обичате книги, игри или пъзели, разгледайте нашия избор от аксесоари за свободното време и се забавлявайте стилно и у дома .

Тук ще намерите и много подаръци за Вашите приятели или семейство, избирайте според начина им на живот и ги направете щастливи (или разгледайте нашите ръководства за подаръци за още по-богат избор за всеки повод). Прекарайте време на открито с аксесоарите за пикник, които Ви предлагаме!

Животът Ви се върти около децата или работата? Имаме дизайнерски предложения и за Вас!

По-голямата част от времето Ви заемат децата или работата? Това не означава, че дизайнът няма място в живота Ви. Използвайте висококачествени аксесоари и в детската стая или офиса. Сред нашите продукти за домашен офис ще намерите различни консумативи, органайзери за бюро или аксесоари за телефон. Ако искате да подържате офиса си подреден и чист помислете за органайзери за кабели, които ще скрият бъркотията от лаптопа и други монитори.

Децата също са начин на живот и ако това е Вашият случай, уверете се, че прекарвате време заедно в добре подредена и обзаведена стая. Разгледайте нашия внимателно подбран детски асортимент:дълготрайни дървени играчки, красиви контейнери за играчки и други органайзери. Помислете за хубави лампи, текстил и мек килим, на който всички ще можете да седнете заедно и да се насладите на времето си - с дизайн !