Кутии за хляб

32 items total
Кутия за хляб ROLL TOP 32 см, бяла, Brabantia
102 лв
BRAB306044
Кутия за хляб 43 x 25 cм, бамбук, WMF
235 лв –18 %
192 лв
WM634466040
Кутия за хляб ROLL TOP 44,5 см, бяла, Brabantia BRAB306020
Кутия за хляб FALL FRONT, платинов цвят, Brabantia BRAB299384
Кутия за хляб 40 x 26 cм, дърво, Continenta
169 лв
CONT3292
Кутия за хляб FALL FRONT, матово черно, Brabantia BRAB333484
Кутия за хляб FALL FRONT 46,5 см, бяла, Brabantia BRAB306006
Кутия за хляб GNAM 30 см, черна, Alessi
133 лв
ALASG22B
Кутия за хляб FALL FRONT 46,5 cм, зелена, Brabantia BRAB304705
Кутия за хляб ROLL TOP 44,5 cм, платина, Brabantia BRAB288340
Кутия за хляб GNAM, 30 см, бяла, Alessi
133 лв
ALASG22W
Up
More products

Кошници за хляб - стилен начин хлябът ви да остане свеж за по-дълго време

Кутиите за хляб задържат влагата на хляба вътре в кутията, но дишат достатъчно, за да не изгние хлябът. Ако все още не сте инвестирали в добър кутия за хляб дома си, сега е добър момент да го направите.

За повечето от нас хлябът е неразделна част от ежедневното ни хранене и живот. Независимо дали става дума за мека кифличка от бриош или за любимия ви хляб с пармезан и билки, няма ден, в който да не се насладим на тази дарба.

Запазването на мекотата, влажността, хрупкавостта и свежестта на хляба може да бъде предизвикателство в съвременните кухни и домове. Но вече не. С висококачествените кошници за хляб у дома никога няма да ви липсва вкусен хляб, който да задоволи апетита ви.

Кошниците за хляб са добра инвестиция за вашата кухня, защото помагат да се запазят оригиналните характеристики на хляба и печените продукти, които най-много харесвате. В края на краищата, кой не се наслаждава на превъзходния вкус на хрупкавата коричка на парче мек хрупкав хляб по време на хранене?

Струва ли си да имате кутии за хляб в кухнята?

Един от най-ефективните начини за запазване на хляба свеж и вкусен, хрупкав и влажен е поставянето му в кутия за хляб. Kulina разполага с голямо разнообразие от кошници за хляб. Обикновено те са с плътно затваряне, за да запазят дълго време свежестта на хляба, кифлите и другите печени продукти.

Колко дълго издържат хлябовете в кошниците за хляб?

Когато съхранявате качествен хляб в контейнер за хляб, можете да разчитате, че той ще остане пресен в продължение на минимум три дни. Това означава, че кофите за хляб са не само много практични, но и пестят пари, тъй като се генерират по-малко отпадъци. А когато става въпрос за поднасяне на хляба на масата, предлагаме също така практични и издръжливи дъски за рязане и стилни кошници за хляб, които ще бъдат привлекателно допълнение към масата в трапезарията по време на хранене. Практичността и атрактивността са чудесна новина и за външния вид и стила на вашата кухня. Какво може да бъде по-добро?

Остават ли всички видове хляб свежи в кутия за хляб?

Да, можете да запазите всеки вид хляб пресен в кутия за хляб. Сухата и често тъмна вътрешност поддържа правилния баланс между влагата и циркулацията на въздуха, за да се запази хлябът влажен и мек отвътре и хрупкав и хрупкав отвън.

Кои са най-добрите марки кошници за хляб?

Brabantia и WMF предлагат широк избор от кошници за хляб с разнообразни атрактивни дизайни. Изборът зависи от вашето лично усещане за стил и вкус! Пожелаваме ви късмет при избора.