Zone

Zone Denmark е датска марка, посветена на създаването на красиви, функционални и висококачествени продукти за дома с акцент върху минималистичния дизайн и вниманието към детайла. Независимо дали търсите аксесоар за баня, приспособления за домашния бар, хубави стъклени изделия или лайфстайл продукт, Zone Denmark има какво да предложи, което със сигурност ще ви допадне.
97 items total
Up
More products

Zone Denmark - минималистичен, изчистен и функционален дизайн от Дания

Zone Denmark е марка, която е синоним на минималистичен, изчистен и функционален дизайн. Марката има богата история, която датира от 1997 г., когато е основана в Дания. Философията на Zone Denmark е да проектира продукти, които са едновременно красиви и функционални, с акцент върху качеството и изработката.

Zone Denmark, дизайн, който предизвиква конвенциите

Zone Denmark интерпретира съвременните тенденции в тесен диалог с иновативни датски дизайнери. Най-голямото му вдъхновение са любителите на дизайна по целия свят, които споделят неговата страст към простотата и позитивността. Резултатът е функционален дизайн на дома, който предизвиква условностите, стимулира любопитството и украсява ежедневието. Изразът е честен и минималистичен, материалите са привлекателни, а продуктите са иновативни. Ето защо Zone Denmark редовно печели международни награди за дизайн и е марка

Zone Denmark - функционални продукти за вашата баня и дом

Една от най-забележителните продуктови серии на Zone Denmark е колекцията за баня, която включва голямо разнообразие от аксесоари за баня, включително дозатори за сапун, държачи за четки за зъби и четки за тоалетна. Минималистичният дизайн на колекцията е идеално допълнение към всяка модерна баня, с изчистени линии и елегантни форми, които създават усещане за спокойствие и тишина.

Продуктовата гама на Zone Denmark обаче се простира далеч отвъд колекцията за баня. Те предлагат голямо разнообразие от аксесоари за домашен бар, стъклени изделия и продукти за дома, които се отличават с еднакъв стремеж към качество, функционалност и дизайн. Характерната естетика на марката е елегантна, минималистична и модерна, с акцент върху изчистените линии, приглушените, естествени цветове и простите, органични форми.

Наградени продукти за любителите на функционалния дизайн

Марката е получила множество награди за дизайн, включително German Design Award, if Design Award, Red Dot Design Award. Най-награждаваните продукти и колекции са продукти от сериите Peili и Ume (с дозатор със сензор), колекция Singles, серия INU и кръгли кофи.

Тези награди са доказателство за ангажираността на Zone Denmark към високите постижения в областта на дизайна и иновациите. Продуктите на марката са разпознаваеми заради уникалния си и функционален дизайн, висококачествените материали и вниманието към детайла.

В заключение, Zone Denmark е марка, която е посветена на създаването на красиви, функционални и висококачествени продукти за дома. С акцент върху минималистичния дизайн, качествените материали и вниманието към детайлите. Независимо дали търсите аксесоар за баня, кухненски или домашен бар притурка, или хубав комплект от чаши, Zone Denmark има какво да предложи, което със сигурност ще ви зарадва.