Изкуства и занаяти

14 items total
Акварелна хартия ARTIST PAPER, A4, 15 бр., Printworks PRPW00572
Акварелни боички AQUARELLE, 24 бр., Printworks PRPW00587
Комплект моливи PRINTWORKS NEON, 12 бр., Printworks PRPW00127
Комплект моливи PRINTWORKS METALLIC, 12 бр., Printworks PRPW00357
Комплект за рисуване Printworks
104 лв
PRPW00456
Комплект моливи PRINTWORKS CLASSICS, 12 бр., Printworks PRPW00117
Комплект моливи PRINTWORKS GRAPHITTE, 12 бр., Printworks PRPW00566
Рамка за творби GREAT ART, черна, Printworks PRPW00446
Комплект моливи PRINTWORKS AQUARELLE, 12 бр., Printworks PRPW00567
Рамка за творби GREAT ART, сива, Printworks PRPW00445
Рамка за творби GREAT ART, бежова, Printworks PRPW00444

Изкуства и занаяти - разгърнете своята креативност

Забавен и интересен метод за изразяване на креативността и даване на живот на въображението ви е изкуството и занаятите. Има безкрайни възможности за изкуства и занаяти, независимо дали търсите ново занимание, или просто искате да прекарате време с приятелите или семейството си.

Един от най-практичните и достъпни инструменти в изкуството са цветните моливи. Цветните моливи предоставят разнообразни възможности за създаване на красиви произведения на изкуството, независимо от нивото на художествения ви опит.

В Kulina, ние разполагаме с богата колекция от Printworks книги с рамки и цветни моливи. Книгата в рамка е чудесен начин да изложите творбите си и да запазите спомените си, а нашите цветни моливи са изработени от най-добрите материали.

Как да поддържам цветните моливи?

За да поддържате цветните си моливи в отлична форма и да сте сигурни, че ще издържат дълго време, е важно да ги поддържате. Следващите съвети ще ви помогнат да поддържате цветните си моливи в отлично състояние:

Когато не ги използвате, съхранявайте цветните си моливи в калъф или кутия за моливи, за да ги предпазите от прах и възможни повреди. Восъкът в моливите може да се повреди, ако се държат при високи температури, например на слънце или на студено.

Заточвайте правилно цветните моливи с помощта на висококачествена точилка и се уверете, че остриетата са чисти и остри. Моливът може да се счупи или да има груб, неравен връх заради затъпените остриета.

Редовно почиствайте цветните моливи, като внимателно избърсвате праха или замърсяванията с нежна четка или кърпа. Не трябва да се използват вода и други разтворители, тъй като те могат да повредят восъка на моливите.

Внимавайте да не изпускате или удряте цветните си моливи, защото това може да повреди оловото в тях. Избягвайте да натискате твърде силно моливите, тъй като това може да доведе до счупване на оловото.

Какви са ползите от използването на рамка за творби?

За художниците, които искат да организират и съхранят своите произведения, рамка за творби може да се окаже доста полезна. На първо място, рамка за творби предпазва произведенията на изкуството, като ги изолира от замърсители като влага, прах и други възможни заплахи.

На второ място, тя дава възможност за организиране, тъй като художниците могат да групират творбите си по период, медия, тема или друг подходящ критерий. На трето място, някои книги с рамки имат полупрозрачни ръкави или джобове, които улесняват излагането на произведения на изкуството.

Не на последно място, рамкирането на книги може да помогне за дългосрочното запазване на произведения на изкуството, особено на безценни или лични предмети.