Аксесоари за кафемашини

11 items total

Аксесоари за кафемашини - за най-добрата чаша кафе

Аксесоари за кафемашини - подобрете опита си с кафе

Ако вече имате кафемашина, можете да приготвяте и сервирате отлично кафе у дома. Но знаете ли, че можете да подобрите кафето си с допълнителни аксесоари за кафемашини? Разполагаме с всичко, от което може да се нуждаете, включително пенообразуватели за мляко, таблетки за почистване и кафемелачки.

В Kulina, ние разполагаме с богат избор от аксесоари за кафемашини от реномирани производители като Alessi, La Pavoni, Severin и Smeg които ще бъдат особено привлекателни за почитателите на бялото кафе.

Пенообразуватели за мляко

Този преносим уред се използва за разбъркване на течности в ефирна комбинация от мехурчета и пяна. При приготвянето на капучино или лате пенообразувател за мляко се използва за разбиване на горещото мляко на гъста пяна, която се използва за гарнитура на кафе напитките.

Но можете да използвате пенообразувател за мляко , за да разбиете мляко за шоколад, горещо какао и други напитки, както и за смесване на коктейли, тънки сосове и леки дресинги. Можете да го използвате дори за разбиване на белтъци.

Предлагаме обикновени пенообразуватели за мляко, захранвани с батерии, както и електрически пенообразуватели с устройство, подобно на блендер, предназначено за бъркалка млякото на пяна. Електрическите пенообразуватели често се произвеждат като приставка към кафемашина или като самостоятелно устройство.

Cleanтаблетки за хранене

Друг много важен аксесоар за кафемашини са таблетките за почистване, които ви помагат да поддържате уреда си в добро състояние.Те са предназначени за отстраняване на остатъците от кафе и мазнини, останали при приготвянето на кафе. Почиствайки кафемашината си, вие осигурявате най-добрия вкус на кафето и по-дълъг живот на уреда. Важно е редовно да използвате таблетки за почистване на кафемашини, за да избегнете проблеми с кафемашината.