Mill & Mortar

Mill & Mortar е датска марка, която се занимава с предлагането на висококачествени подправки и овкусители както за любителите, така и за професионалните готвачи, което ги прави задължителни за всеки, който иска да добави малко вълнение и вкус към ястията си.
22 items total
Био розова сол 70 g, Mill & Mortar
New
19 лв
MM19919
Био лимонена мащерка 18 g, Mill & Mortar
New
15 лв
MM15519
Био розов пипер 25 г, цял, Mill & Mortar
New
20 лв
MM11109
Пенджа черен пипер 50 г, цял, Mill & Mortar
New
MM11106
Био пипер с двоен чесън 50 гр., Mill & Mortar
New
MM13131
Био смрадлика 50 g, прах, Mill & Mortar
New
18 лв
MM12268
Сол с гъби 80 гр. на люспи, Mill & Mortar
New
15 лв
MM19909
Био пушен сладък пипер 50 гр., Mill & Mortar
New
MM12260
Био куркума 50 g, смляна, Mill & Mortar
New
18 лв
MM12241

Mill & Mortar - светът на фините подправки

Mill & Mortar е датска марка, създадена на 1 февруари 2008 г. от Ибен Бюхерт. Дружеството се намира във Ведбек, Дания, и разполага с фабрика за подправки със складови, производствени и офис помещения. Mill & Mortar се ангажира да предлага висококачествени подправки(соли, билки, други подправки, качествени закуски и др.), като се фокусира върху разказването на многото невероятни истории за подправките и предоставянето на вдъхновение и съставки, с които да подправите храната си.

Концепцията зад марката

Концепцията на марката се основава на идеята, че подправките са нещо повече от овкусители на храната, те имат богата история и култура. Mill & Mortar има за цел да сподели историите, които се крият зад всяка подправка - от начина на отглеждане и събиране на реколтата до културното им значение в различните части на света. Този подход не само добавя образователен елемент към готвенето, но и насърчава клиентите да изследват нови и вълнуващи вкусове. Подправките на Mill & Mortar са уникални продукти, които могат да разкажат за хора, които работят усилено, за да създадат нещо уникално.

Продуктова гама Mill & Mortar

Mill & Mortar предлага широка гама от основни подправки с над 60 подправки и соли. Техните продукти се доставят от цял свят, като се съсредоточават върху използването на най-висококачествени съставки. Всички подправки се събират, сортират и опаковат ръчно, което гарантира, че всеки продукт е с най-високо качество.

Принципът "продукт с произход

Един от основните принципи на Mill & Mortar е принципът "Продукт с произход". Това означава, че те търсят и предлагат подправки, които изглеждат, миришат и имат вкуса на времето, когато са били събрани. Компанията знае кога и как се отглеждат и събират подправките, гарантира, че процесът е устойчив, че почвените ресурси не се изчерпват и че хората, животните и другите екосистеми остават невредими.

Марката се ангажира да работи с доставчици, които произвеждат продуктите си по отговорен и устойчив начин. Те работят в тясно сътрудничество с доставчиците си, за да гарантират, че те отговарят на строги стандарти за качество, и са прозрачни по отношение на това откъде идват продуктите им и как се произвеждат.

Чудесни подаръци за любителите на готвенето благодарение на елегантната опаковка на подправките на Mill & Mortar

Елегантната, минималистична опаковка на Mill & Mortar е проектирана така, че да отразява ангажимента на марката за качество и устойчивост. Опаковката е изработена от рециклирани материали и е проектирана така, че да бъде възможно най-устойчива. Простият, но стилен дизайн позволява на подправките да заемат централно място, като подчертава фокуса на марката върху продукта.

Подправките на Mill & Mortar са подходящи както за домашни, така и за професионални готвачи. Асортиментът им от висококачествени подправки и овкусители предоставя безкрайни възможности за експериментиране и творчество в кухнята. Независимо дали сте опитен готвач, или готвите у дома, подправките на Mill & Mortar са идеалното допълнение към всяко ястие.