Mill & Mortar

Mill & Mortar е датска марка, която се занимава с предлагането на висококачествени подправки и овкусители както за любителите, така и за професионалните готвачи, което ги прави задължителни за всеки, който иска да добави малко вълнение и вкус към ястията си.
85 items total
Комплект соли, 3 бр., Mill & Mortar
56 лв
MM30087
Златист прах 10 г, Mill & Mortar
18 лв
MM13162
Органичен сумак 50 г, на прах, Mill & Mortar MM12268
Черен пипер Penja 50 г, цял, Mill & Mortar
23 лв
MM11106
Захаросани виолетки 40 г, Mill & Mortar
15 лв
MM13157
Малинови парченца 12 г, Mill & Mortar
15 лв
MM13136
Черна сол 80 г, на парченца, Mill & Mortar
16 лв
MM19904
Сол Porcini 80 г, на стърготини, Mill & Mortar MM19909
Розов прах 10 г, Mill & Mortar
19 лв –5 %
18 лв
MM13154
Органичен турменик 50 г, смлян, Mill & Mortar MM12241
Захаросана роза 40 г, Mill & Mortar
16 лв
MM13158
Up
More products

Mill & Mortar - светът на фините подправки

Mill & Mortar е датска марка, създадена на 1 февруари 2008 г. от Ибен Бюхерт. Дружеството се намира във Ведбек, Дания, и разполага с фабрика за подправки със складови, производствени и офис помещения. Mill & Mortar се ангажира да предлага висококачествени подправки(соли, билки, други подправки, качествени закуски и др.), като се фокусира върху разказването на многото невероятни истории за подправките и предоставянето на вдъхновение и съставки, с които да подправите храната си.

Концепцията зад марката

Концепцията на марката се основава на идеята, че подправките са нещо повече от овкусители на храната, те имат богата история и култура. Mill & Mortar има за цел да сподели историите, които се крият зад всяка подправка - от начина на отглеждане и събиране на реколтата до културното им значение в различните части на света. Този подход не само добавя образователен елемент към готвенето, но и насърчава клиентите да изследват нови и вълнуващи вкусове. Подправките на Mill & Mortar са уникални продукти, които могат да разкажат за хора, които работят усилено, за да създадат нещо уникално.

Продуктова гама Mill & Mortar

Mill & Mortar предлага широка гама от основни подправки с над 60 подправки и соли. Техните продукти се доставят от цял свят, като се съсредоточават върху използването на най-висококачествени съставки. Всички подправки се събират, сортират и опаковат ръчно, което гарантира, че всеки продукт е с най-високо качество.

Принципът "продукт с произход

Един от основните принципи на Mill & Mortar е принципът "Продукт с произход". Това означава, че те търсят и предлагат подправки, които изглеждат, миришат и имат вкуса на времето, когато са били събрани. Компанията знае кога и как се отглеждат и събират подправките, гарантира, че процесът е устойчив, че почвените ресурси не се изчерпват и че хората, животните и другите екосистеми остават невредими.

Марката се ангажира да работи с доставчици, които произвеждат продуктите си по отговорен и устойчив начин. Те работят в тясно сътрудничество с доставчиците си, за да гарантират, че те отговарят на строги стандарти за качество, и са прозрачни по отношение на това откъде идват продуктите им и как се произвеждат.

Чудесни подаръци за любителите на готвенето благодарение на елегантната опаковка на подправките на Mill & Mortar

Елегантната, минималистична опаковка на Mill & Mortar е проектирана така, че да отразява ангажимента на марката за качество и устойчивост. Опаковката е изработена от рециклирани материали и е проектирана така, че да бъде възможно най-устойчива. Простият, но стилен дизайн позволява на подправките да заемат централно място, като подчертава фокуса на марката върху продукта.

Подправките на Mill & Mortar са подходящи както за домашни, така и за професионални готвачи. Асортиментът им от висококачествени подправки и овкусители предоставя безкрайни възможности за експериментиране и творчество в кухнята. Независимо дали сте опитен готвач, или готвите у дома, подправките на Mill & Mortar са идеалното допълнение към всяко ястие.