Rosendahl

Rosendahl - същината на елегантността и вечен датски дизайн. Висококачествени продукти, семпли, изчистени линии, известни скандинавски дизайнери. Философията на марката е "да направи всеки ден красив с продукти, които са предназначени да отпразнуват както специалните поводи в живота, така и ежедневните магични моменти". Хайде да го направим!
107 items total
Дъска за рязане RÅ 31 x 17,5 cм, ясен, Rosendahl RSD23106
Чиния GRAND CRU SOFT 23 cм, бяла, Rosendahl
154 лв
RSD20520
Шейкър за коктейл GRAND CRU 20 cм, Rosendahl RSD18730
Чиния за вечеря GRAND CRU 27 см, бяла, Rosendahl RSD20510
Саксия за цветя RECYCLED 24 см, пясък, Rosendahl RSD20633
Термос GRAND CRU 500 мл, пясък, Rosendahl
68 лв
RSD37100
Съд за съхранение на сол RO 11,5 cм, Rosendahl RSD20494
Up
More products

Rosendahl - една от иконите на датския дизайн

Основана през 1993 г. от далновидния Ерик Rosendahl, Rosendahl се превърна в една от най-известните датски дизайнерски къщи. Rosendahlфилософията на компанията се корени в убеждението, че качественият дизайн трябва да бъде достъпен за всеки. Тази визия доведе до фокусиране върху проектирането на продукти, които подобряват ежедневието на хората.

От самото начало подходът на Rosendahl е комерсиален и създава горда традиция на датския дизайн, известен със своята простота и функционалност. Тези модели имат за цел да разкрасят и опростят ежедневието, като същевременно са достатъчно издръжливи, за да издържат на честа употреба.

Rosendahlценности, стил и продуктова гама

Марката цени устойчивостта и отговорността и се стреми да използва кръгови и рециклируеми материали в своите продукти. Rosendahl's балансира между естетика и функционалност и е създаден, за да издържа на ежедневна употреба. Марката вярва, че добрият дизайн не трябва да зависи от времето или тенденциите и че трябва да се запазва година след година. Rosendahl работи с различни дизайнери, за да създава висококачествени дизайни, които се харесват на повечето хора, и винаги остава вярна на своите ценности и философия.

Изисканите детайли и практичните характеристики на моделите на Rosendahl ги превърнаха в популярен избор за клиенти, които ценят непреходната елегантност и качество. През годините Rosendahl работи с водещи дизайнери, за да създаде широка гама от продукти, включително кухненски съдове, прибори за хранене и аксесоари за дома и градината. Днес Rosendahl е известен с простите си, функционални дизайни, които съчетават красота и практичност, което го прави популярен избор сред потребителите по света, които се интересуват от дизайн.

Rosendahlикони и бестселъри

В основата на успеха на Rosendahl са талантливите и опитни дизайнери, които са вдъхнали живот на много от класическите продукти на Rosendahl.

Колекцията Grand Cru на Ерик Багер от стъклени съдове и прибори за хранене за Rosendahl е зашеметяващ пример за най-добрия датски дизайн. Колекцията се отличава с изчистени линии и минималистична естетика, която е едновременно елегантна и функционална. Първоначалната колекция се състои от редица стъклени изделия, като чаши за пиене, чаши за вино, чаши за вода, купи, чинии за сервиране, чинии, кани за вода и вино, изработени от висококачествени материали - първокласно стъкло и издръжлив порцелан, който може да се мие в съдомиялна машина и микровълнова фурна.

Колекцията Grand Cru се отличава със своята гъвкавост и дизайн с характерни горички. Простият му, непреходен дизайн го прави подходящ както за ежедневни, така и за официални поводи. Независимо дали сте домакини на вечеря или се наслаждавате на обикновена храна у дома, колекцията Grand Cru предлага красота и функционалност. Не е чудно, че колекцията е носител на множество награди за дизайн, включително престижната награда Red Dot Design Award, и е преработена така, че да подхожда на съвременните домове и интериори.

Друг най-продаван продукт е награждаваният от Rosendahlтермос кана, която е доказателство за ангажимента на марката да създава продукти, които са едновременно функционални и красиви. термос кана е проектирана така, че да запазва напитките топли или студени в продължение на часове, което я прави идеална за използване у дома, в офиса или в движение. Тази термос кана се отличава с елегантен, минималистичен дизайн и широка гама от стилни цветове, в които се предлага. Джаджата е получила многобройни награди за дизайн, включително Red Dot Design Award, за своя иновативен дизайн и функционалност. Независимо дали предпочитате класически черен или бял термос, или искате да добавите цвят в кухнята или на работното си място, термос кана Rosendahl предлага едновременно стил и ефективност в една красива опаковка.