Rosendahl

Rosendahl - същината на елегантността и вечен датски дизайн. Висококачествени продукти, семпли, изчистени линии, известни скандинавски дизайнери. Философията на марката е "да направи всеки ден красив с продукти, които са предназначени да отпразнуват както специалните поводи в живота, така и ежедневните магични моменти". Хайде да го направим!
95 items total
Съд за съхранение на сол RO 11,5 cм, Rosendahl RSD20494
Дъска за рязане RÅ 31 x 17,5 cм, ясен, Rosendahl RSD23106
Електрически кана GRAND CRU 1,4л, черна, Rosendahl RSD27202
Шейкър за коктейл GRAND CRU 20 cм, Rosendahl
104 лв
RSD18730
Up
More products

Rosendahl - една от иконите на датския дизайн

Основана през 1993 г. от далновидния Ерик Rosendahl, Rosendahl се превърна в една от най-известните датски дизайнерски къщи. Rosendahlфилософията на компанията се корени в убеждението, че качественият дизайн трябва да бъде достъпен за всеки. Тази визия доведе до фокусиране върху проектирането на продукти, които подобряват ежедневието на хората.

От самото начало подходът на Rosendahl е комерсиален и създава горда традиция на датския дизайн, известен със своята простота и функционалност. Тези модели имат за цел да разкрасят и опростят ежедневието, като същевременно са достатъчно издръжливи, за да издържат на честа употреба.

Rosendahlценности, стил и продуктова гама

Марката цени устойчивостта и отговорността и се стреми да използва кръгови и рециклируеми материали в своите продукти. Rosendahl's балансира между естетика и функционалност и е създаден, за да издържа на ежедневна употреба. Марката вярва, че добрият дизайн не трябва да зависи от времето или тенденциите и че трябва да се запазва година след година. Rosendahl работи с различни дизайнери, за да създава висококачествени дизайни, които се харесват на повечето хора, и винаги остава вярна на своите ценности и философия.

Изисканите детайли и практичните характеристики на моделите на Rosendahl ги превърнаха в популярен избор за клиенти, които ценят непреходната елегантност и качество. През годините Rosendahl работи с водещи дизайнери, за да създаде широка гама от продукти, включително кухненски съдове, прибори за хранене и аксесоари за дома и градината. Днес Rosendahl е известен с простите си, функционални дизайни, които съчетават красота и практичност, което го прави популярен избор сред потребителите по света, които се интересуват от дизайн.

Rosendahlикони и бестселъри

В основата на успеха на Rosendahl са талантливите и опитни дизайнери, които са вдъхнали живот на много от класическите продукти на Rosendahl.

Колекцията Grand Cru на Ерик Багер от стъклени съдове и прибори за хранене за Rosendahl е зашеметяващ пример за най-добрия датски дизайн. Колекцията се отличава с изчистени линии и минималистична естетика, която е едновременно елегантна и функционална. Първоначалната колекция се състои от редица стъклени изделия, като чаши за пиене, чаши за вино, чаши за вода, купи, чинии за сервиране, чинии, кани за вода и вино, изработени от висококачествени материали - първокласно стъкло и издръжлив порцелан, който може да се мие в съдомиялна машина и микровълнова фурна.

Колекцията Grand Cru се отличава със своята гъвкавост и дизайн с характерни горички. Простият му, непреходен дизайн го прави подходящ както за ежедневни, така и за официални поводи. Независимо дали сте домакини на вечеря или се наслаждавате на обикновена храна у дома, колекцията Grand Cru предлага красота и функционалност. Не е чудно, че колекцията е носител на множество награди за дизайн, включително престижната награда Red Dot Design Award, и е преработена така, че да подхожда на съвременните домове и интериори.

Друг най-продаван продукт е награждаваният от Rosendahlтермос кана, която е доказателство за ангажимента на марката да създава продукти, които са едновременно функционални и красиви. термос кана е проектирана така, че да запазва напитките топли или студени в продължение на часове, което я прави идеална за използване у дома, в офиса или в движение. Тази термос кана се отличава с елегантен, минималистичен дизайн и широка гама от стилни цветове, в които се предлага. Джаджата е получила многобройни награди за дизайн, включително Red Dot Design Award, за своя иновативен дизайн и функционалност. Независимо дали предпочитате класически черен или бял термос, или искате да добавите цвят в кухнята или на работното си място, термос кана Rosendahl предлага едновременно стил и ефективност в една красива опаковка.