Чаша за коктейл PERFECT SERVE COLLECTION, комплект 4 бр., 165 мл, Spiegelau

Code: SP4500175
Brand: Spiegelau
82 лв –18 %
Чаша за коктейл PERFECT SERVE COLLECTION, комплект 4 бр., 165 мл, Spiegelau
82 лв –18 % 67 лв
На склад (28 бр.)

Колекция Perfect Serve

Detailed information

Product detailed description

Колекция Perfect Serve

Spiegelau създаде уникална гама чаши за тези, които искат да поддържат изключителен стандарт в личния и професионалния си живот на фона на днешната стилна култура за напитките. Отделните чаши от колекцията Perfect Serve са разработени в сътрудничество с международно известния и награждаван барман Стефан Хинц , за да придружават оптимално всяка класическа, модерна и забавна напитка и да отговарят на изискванията на съвременните барове.

Благодарение на изрязаните декоративни елементи върху всяка чаша се постигат уникални отражения и напитките се открояват в цялата си красота, подправена с фин блясък. Всичко това е придружено от хармоничен звън по време на тоста. Отделните парчета стъкло са здрави, подходящи за хладилник за предварително охлаждане и много устойчиви на надраскване и счупване. На възможно най-високо ниво те съчетават изискана естетика с почти 500-годишно стъкларско майсторство от Spiegelau .

  • Коктейлна бутилка Perfect Serve Collection 165 ml
  • Уникални рязани елементи с красиви отражения
  • Една от най-известните форми на коктейлни чаши
  • Коничен, широко отворен потир на елегантно високо стебло
  • Специфичната форма на чашата запазва напитката студена за дълго време
  • Особено подходящ за мартини, но и за други стилни коктейли
  • Искрящо, прозрачно кристално стъкло
  • Повишена устойчивост на счупване
  • 100% безопасни за миене в съдомиялна машина
  • Щадящи за околната среда

Стефан Хинц е международно награждаван барман и собственик на "Bar Little Link", който е внесъл много иновации и революционни идеи в литературата на света на напитките и коктейлите. В "Изкуството на коктейлите" той съветва гастрономите за всичко - от основните понятия до съвременните тенденции. Както казва самият Стефан: "Без значение колко разнообразна и многофункционална е гастрономията, изискванията за една наистина добра чаша остават същите. Ето защо съчетахме функционалността с вечната елегантност. И това са характеристики, които отговарят на изискванията на всеки бар, независимо от концепцията или актуалните тенденции."

Германската марка Spiegelau , с почти 500-годишна традиция в производството на кристал, предлага широка гама от чаши за вино, за дегустация, специални чаши за определени видове спиртни напитки или такива за безалкохолни напитки за ежедневна употреба. Марката обаче е особено известна с уникалните си чаши за бира. Асортиментът включва също така набор от декантери и кани

Първокласното качество на чашите Spiegelau се гарантира от комбинация от производствени процеси и техническо ноу-хау. Стъклата са изключително издръжливи: независима лаборатория гарантира, че дори след 1500 цикъла в съдомиялна машина, те остават без драскотини и повреди и не губят блясъка си.

Зад дългия живот и устойчивостта на счупване на стъклата до голяма степен се крие така нареченият процес Platinum Glass. По време на производствения процес разтопеното стъкло преминава през покрити тръби, за да се отстранят всички примеси и неравности. Резултатът от тази сравнително скъпа технология е стъкло, което забележително съчетава елегантност, функционалност и издръжливост.

Всички чаши Spiegelau са изработени от висококачествен кристал със специален състав, който гарантира дълга издръжливост, устойчивост на миене в съдомиялна машина и счупване, както и по-голям блясък в сравнение с чашите, изработени от по-евтини варианти на стъкло.

Additional parameters

Category: Чаши за коктейл
Weight: 0.57 kg
Материал: Стъкло
Бройки в комплекта: 4 бр.
Вид / Тип: Комплект стъклени чаши
Серия: Spiegelau Perfect Serve Collection
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: