Огнище и скара CARUS L, Remundi

Code: RMDI800905
Brand: Remundi
3 008 лв
На склад (3 бр.)

Ако обичате да печете на скара, знайте, че това може да се прави по-добре, по-ефективно и със стил!

Detailed information

Product detailed description

Ако обичате да печете на скара, знайте, че това може да се прави по-добре, по-ефективно и със стил!

Концепцията за грил и огнище в едно на германската марка Remundi представя нови преживявания за всички любители на барбекюто на открито или на релаксацията край открит огън. Откритият огън и стилният дизайн на грила Remundi ще се превърнат не само в източник на топлина и приятна атмосфера, но и в доминиращ елемент на вашата градина, който винаги ще ви кара да се чувствате отлично.

Remundi Уникално проектираните камини са единствените на пазара с интелигентна система за безстепенно регулиране на подаването на въздух. Задейства се от външната страна на камината с помощта на лост, който е свързан с пръчка към входа за въздух на камината. Това ви позволява да гриловате с точната интензивност, която ви е необходима, като предотвратявате нежелани изгаряния. Цялата система е изработена от висококачествена неръждаема стомана клас 1.4301.

Широката плоча със специална геометрия се нагрява до 300°C. S различни температурни зони, тя също така ви позволява да приготвяте няколко ястия при различни температури на грила по едно и също време. В грила можете да използвате както дървени въглища, така и дърва и да се наслаждавате на грил или открит огън през цялата година.

Почистването на камината е много лесно - след като огънят е изгорял, просто вдигнете регулатора на входящия въздух и пуснете пепелта директно в кофата за пепел през отвора в дъното на камината.

Концепцията за грил Remundi беше представена на международния търговски панаир IENA през 2014 г., където спечели златен медал в категорията "Иновации". Основател на концепцията е германският инженер, дизайнер и страстен готвач Ралф Вайсброд.

Материал: стомана, неръждаема стомана
Обща височина: 87 cm
Външен диаметър на горната част: 102 cm
Вътрешен диаметър на горната част: 45 cm
Дебелина на решетъчната плоча: 10 mm
Диаметър на решетката на скарата: 445 mm
Дебелина на решетката на грила: 5 mm
Общо тегло: 92,628 kg
Код на производителя: 800905

Additional parameters

Category: Огнища
Weight: 120 kg
Цвят: Кафяв
Вид / Тип: Огнище
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: