LotusGrill

LotusGrill означава ново печене на грил - без дим, екологично и здравословно. Иновативни преносими скари на дървени въглища, идеални за тераса, балкон или почивка край езеро!
23 items total
Камък за печене на пица, LotusGrill
157 лв
LTPZSET290
Гел за запалване 200 мл, LotusGrill
15 лв –6 %
14 лв
LTBPL200
Щипка за грил, сива, LotusGrill
31 лв
LTGZAN33
Дървени въглища 2,5 кг, LotusGrill
28 лв
LTLK2500
Щипки за барбекю, лилави, LotusGrill
71 лв
LTGZLI33
Щипки за барбекю, зелени, LotusGrill
72 лв
LTGZGR33

LotusGrill - Забавление с барбекю за минути

LotusGrill е германска марка, спечелила си репутацията на производител на иновативни и висококачествени грилове за барбекю. Марката е основана през 2010 г. от Ралф Кронмюлер, който се стреми да създаде практична и лесна за употреба скара. Оттогава насам марката се разраства значително и днес е призната за една от водещите марки грилове в света.

LotusGrillмисията на компанията е да предлага на клиентите си висококачествени, практични и лесни за употреба настолни скари, които осигуряват изключителна производителност. Идеята на марката е да създаде грилове, които да могат да се използват навсякъде, по всяко време и от всеки. Целта им е да направят барбекюто достъпно и приятно за всички, независимо дали в задния двор, на балкона или на къмпинг.

Марката превръща барбекюто в просто удоволствие и позволява на всеки да се наслади на месо, риба или зеленчуци с типичния вкус на барбекю на дървени въглища, без да отделя много време и почти изцяло без дим.

LotusGrill оферта и технология

LotusGrill предлага широка гама от грилове - от малки, преносими модели до по-големи, по-здрави грилове, подходящи за семейни събирания и партита. Всички те са изчистени, семпли и безопасни, предлагат се в различни размери и цветове. Те са проектирани с уникална система за циркулация на въздуха, която осигурява равномерно разпределение на топлината и позволява по-бързо и ефективно готвене. Гриловете използват патентована вентилаторна система, която осигурява бързо запалване и лесен контрол на температурата. Марката предлага и широка гама от аксесоари, като покривала за грил и чанти за пренасяне, за да направи гриловането още по-приятно и удобно.

LotusGrillиновативният дизайн е донесъл на марката няколко награди през годините. През 2012 г. LotusGrill спечели престижната награда за дизайн Red Dot, която се присъжда за изключителен продуктов дизайн. Марката е получила и други награди и признания, като German Design Award и наградата Design Plus.

Защо хората обичат барбекю с LotusGrill?

Има няколко причини, поради които хората обичат LotusGrill. На първо място, гриловете на марката са известни с изключителната си производителност, почти без дим, което осигурява перфектно приготвена храна всеки път. Гриловете са и лесни за използване, с проста система за запалване и контрол на температурата, които могат да бъдат овладени дори от начинаещи. Гриловете на марката са също така лесно преносими, което ги прави идеални за къмпинги, пикници и други дейности на открито. И накрая, иновативният дизайн и привлекателните цветове на LotusGrill ги правят популярен избор за тези, които ценят едновременно стила и функционалността.

В заключение, LotusGrill е марка, която направи революция на пазара на грилове за барбекю със своите иновативни дизайни и превъзходни характеристики. Мисията, идеята и визията на марката са движещата сила на нейния успех, а гамата от грилове и аксесоари продължава да се радва на популярност сред потребителите по целия свят. Многобройните награди на марката за дизайн са доказателство за нейния стремеж към съвършенство, а репутацията ѝ за качество и производителност я прави марка, която е обичана от мнозина.