Грил пръстен с капак 14/5, Remundi

Code: RMDI800829
Brand: Remundi
81 лв
На склад (1 бр.)

Ако обичате да печете на скара, имайте предвид, че можете да го правите по-добре, по-ефективно и със стил! Може би с помощта на този пръстен за скара с капак. Той е подходящ за всички Remundi грилове и се използва като тиган - дъното е повърхността на грила. За да постигнете най-високата температура, просто покрийте пръстена с капака. Пръстенът има дръжка от неръждаема стомана, примка за окачване и може да се почиства в съдомиялна машина.

Detailed information

Product detailed description

Ако обичате да печете на скара, знайте, че можете да го правите по-добре, по-ефективно и със стил! Може би с помощта на този пръстен за скара с капак. Той е подходящ за всички Remundi грилове и се използва като тиган - дъното е повърхността на грила. За да постигнете най-високата температура, просто покрийте пръстена с капака. Пръстенът има дръжка от неръждаема стомана, примка за окачване и може да се почиства в съдомиялна машина.

Концепцията за грил и огнище в едно на германската марка Remundi представя нови преживявания за всички любители на барбекюто на открито или на релаксацията край открит огън. Откритият огън и стилният дизайн на грила Remundi ще се превърнат не само в източник на топлина и приятна атмосфера, но и в доминиращ елемент на вашата градина, който винаги ще ви кара да се чувствате чудесно.

Височина: 5 см
Диаметър: 14 см

Additional parameters

Category: Аксесоари за огнища
Weight: 0.7 kg
Вид / Тип: Аксесоари за барбекю
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: