Уок AFFINITY 32 см, De Buyer

Code: DB374332
Brand: de Buyer
665 лв
На склад (2 бр.)

Висококачественият уок от неръждаема стомана от серията Affinity е изработен от петслоен материал с полирана повърхност с висок гланц. Изработката от една част, красивите заоблени форми и занитените дръжки са знак за качествена изработка, характерна за известната френска марка de Buyer .

Detailed information

Product detailed description

Висококачественият уок от неръждаема стомана от серията Affinity е изработен от петслоен материал с полирана повърхност с висок гланц. Изработката от една част, красивите заоблени форми и занитените дръжки са знак за качествена изработка, характерна за известната френска марка de Buyer .

Функционалните тигани Affinity съчетават полезността на издръжлива неръждаема стомана и топлопроводим алуминий . Уникалният материал се състои от вътрешен слой от неръждаема стомана 18/10, три слоя алуминий и външен феромагнитен слой от неръждаема стомана за перфектно провеждане на топлината при индукция. Тиганите реагират бързо на промените в температурата на котлона, като разпределят топлината бързо и равномерно по цялата си повърхност. Идеален за здравословно готвене със запазване на витамините, намаляване на сосовете или пържене при високи температури.

Неръждаемата стомана е хигиенично чиста, не абсорбира вкусове или миризми и е лесна за почистване. Тиганите Affinity са подходящи за всички видове котлони, включително индукционни, както и за използване в традиционна фурна. За да спестите време и енергия, те могат да се мият в съдомиялна машина.

  • Тиган от неръждаема стомана с изчистен дизайн
  • Полирана повърхност с висок гланц за лесна поддръжка
  • Изработен от 5-слоен материал: неръждаема стомана / алуминий / неръждаема стомана
  • Благодарение на перфектната топлопроводимост е подходящ за здравословно готвене със запазване на витамините
  • Реагира бързо на топлина, нагрява цялото съдържание наведнъж, енергийно ефективен
  • Дебелина на материала от 2,3 до 2,8 мм в зависимост от вида и размера на паната
  • Дълготрайни съдове за готвене, които не се деформират при високи температури
  • Подходящ за всички източници на топлина, включително индукционни, може да се използва и в традиционна фурна
  • Нитовани дръжки от неръждаема стомана за ергономичен захват
  • Може да се мие в съдомиялна машина

Френската компания de Buyer , основана през 1830 г., е призната от десетилетия, особено в професионалната гастрономия. С гамата съдове за готвене Affinity компанията разширява обхвата си в домакинствата с високи изисквания. Съдовете за готвене със специално феромагнитно дъно са подходящи за всички видове котлони, но най-вече за индукционни. Модерният дизайн на заоблените форми на серията Affinity е подходящ за всички типове домакинства. Благодарение на дългия си експлоатационен живот и отличната си полезност съдовете за готвене de Buyer са идеалният подарък за всеки.

Additional parameters

Category: Уок тигани
Weight: 2 kg
Материал: Неръждаема стомана
Размери: 32 cm
Характеристики: Подходящо за индукция
Вид / Тип: УОК тиган
Серия: de Buyer Affinity
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: