Дъска за рязане, 25 x 18,5 см, кафяв, бамбук, Zwilling

Code: ZW30772300
Brand: ZWILLING
53 лв –18 %
Дъска за рязане, 25 x 18,5 см, кафяв, бамбук, Zwilling
53 лв –18 % 43 лв
На склад (2 бр.)

Дъските за рязане Bambus от ZWILLING са не само красиви на вид, но и много практични. Благодарение на антибактериалните вещества, съдържащи се в бамбука, те са идеалният помощник в кухнята. И двете страни на дъска за рязане могат да се използват за рязане на плодове и зеленчуци, месо, риба или сладкиши.

Detailed information

Product detailed description

Дъските за рязане Bambus от ZWILLING са не само красиви на вид, но и много практични. Благодарение на антибактериалните вещества, съдържащи се в бамбука, те са идеалният помощник в кухнята. И двете страни на дъска за рязане могат да се използват за рязане на плодове и зеленчуци, месо, риба или сладкиши.

След употреба препоръчваме да се мие само на ръка с топла вода и препарат, като за предпочитане е да се избърше с влажна кърпа и след това да се избърше до сухо. Дъска за рязане винаги е добре да се оставя да съхне в изправено положение.

Избягвайте да използвате при екстремна влажност или екстремни температури, за да удължите живота на дъската. Редовното третиране със студено пресовано масло ще запази красотата на вашия дъска за рязане за дълго време. Маслото също така предотвратява проникването на влага и запазва естествения цвят и текстура на бамбука.

Бамбук дъска за рязане ZWILLING накратко:

  • Изработен от висококачествен материал с практичен жлеб за течности
  • Гъвкавостта на бамбука предпазва острието от преждевременно затъпяване
  • Лесен за почистване, бамбукът съдържа антибактериални вещества
  • Дъска за рязане трябва винаги да се почиства и да се оставя да изсъхне след употреба
  • Да не се използва при екстремни температури и влажност
  • Предлагат се няколко размера

Additional parameters

Category: Дъски за рязане
Weight: 0.6 kg
Цвят: Кафяв
Материал: Бамбук
Размери: 25 cm
Вид / Тип: Кухненски дъски за рязане
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: