Чаша за ликьор VINO GRANDE DIGESTIVE, комплект 4 бр., 135 мл, Spiegelau

Code: SP4510173
Brand: Spiegelau
52 лв
На склад (18 бр.)

Независимо дали сте любител на първокласно уиски, ароматен ром или деликатен дижестив, или се наслаждавате на изстрел с огнена текила, със сигурност ще намерите подходящата чаша от баварските стъкларски заводи Spiegelau за всеки случай.

Detailed information

Product detailed description

Независимо дали сте любител на първокласно уиски, ароматен ром или деликатен дижестив, или се наслаждавате на изстрел с огнена текила, със сигурност ще намерите подходящата чаша от баварските стъкларски заводи Spiegelau за всеки случай.

 • Храносмилателна чаша с обем 135 ml
 • Елегантен, старомоден, стилен
 • Подходящи за дайджестив, които обикновено се сервират в края на менюто
 • Напр. за коняк, калвадос, билкови ликьори или портвайн
 • Заоблено тяло с леко разширяващ се ръб
 • Всички аромати и ухания са прекрасно концентрирани в буркана
 • Високото стебло позволява чашата да се държи, без да се загрява напитката
 • Искрящо, прозрачно кристално стъкло
 • Повишена устойчивост на счупване
 • 100% безопасни за миене в съдомиялна машина
 • Щадящи за околната среда

Германската марка Spiegelau , с почти 500-годишна традиция в производството на кристал, предлага широка гама от чаши за вино, за дегустация, специални чаши за определени видове спиртни напитки или такива за безалкохолни напитки за ежедневна употреба. Марката обаче е особено известна с уникалните си чаши за бира. Асортиментът включва също така набор от декантери и кани

Първокласното качество на чашите Spiegelau се гарантира от комбинация от производствени процеси и техническо ноу-хау. Стъклата са изключително издръжливи: независима лаборатория гарантира, че дори след 1500 цикъла в съдомиялна машина, те остават без драскотини и повреди и не губят блясъка си.

Зад дългия живот и устойчивостта на счупване на стъклата до голяма степен се крие така нареченият процес Platinum Glass. По време на производствения процес разтопеното стъкло преминава през покрити тръби, за да се отстранят всички примеси и неравности. Резултатът от тази сравнително скъпа технология е стъкло, което забележително съчетава елегантност, функционалност и издръжливост.

Всички чаши Spiegelau са изработени от висококачествен кристал със специален състав, който гарантира дълга издръжливост, устойчивост на миене в съдомиялна машина и счупване, както и по-голям блясък в сравнение с чашите, изработени от по-евтини варианти на стъкло.

Additional parameters

Category: Чаши за вино
Weight: 0.67 kg
Материал: Стъкло
Бройки в комплекта: 4 бр.
Вид / Тип: Комплект стъклени чаши
Серия: Spiegelau Spirits
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: