Чаша за уиски WHISKY H2O 430 мл, Riedel

Code: RD041402
Sale Sticker
Brand: Riedel
49 лв –20 %
Чаша за уиски WHISKY H2O 430 мл, Riedel
49 лв –20 % 39 лв
На склад (12 бр.)

Моля, обърнете внимание: Чашата H2O Classic Bar Whisky O- Riedel е с тънко дъно.

Detailed information

Product detailed description

Моля, обърнете внимание: Чашата H2O Classic Bar Whisky O- Riedel е с тънко дъно.

Maximilian Riedel (11-о поколение) представя първата си серия чаши от серията "О". Познавачите на продуктите Riedel ще се изненадат да открият, че на чашите от тази нова серия им липсва нещо - те нямат стъбло и основа.

И така, какво е "О"? O- Riedel е нова, иновативна чаша за вино. Кратко и просто: "О" е идеалната чаша за всеки ден, за всяка напитка и за всеки повод. Тя е забавна, приляга добре в ръката, изглежда модерна и практична!

Формите на чашите са идентични с онези, доказали се безброй пъти в серията Riedel Vinum. Със серията "O" Maximilian Riedel е създал нещо напълно ново, без да губи "корените" си: "Насладата от виното несъмнено е на първо място при чашите Riedel, но особеното при тази серия е, че тя е напълно подходяща и за всички други напитки."

Преди 30 години Клаус Ридел (9-о поколение) преобръща света на чашите, като поставя функционалността на стъклото над неговия дизайн. Според внука му Максимилиан Ридел (11-о поколение) сега е моментът да се предложи продукт за ежедневна употреба. Чаша, която може да се използва без ограничения. Тя се побира във всяка съдомиялна машина, минибар или миниатюрна кухня и дори в кошницата за пикник. Край на счупените рекорди!

"О" не може и не иска да замени съществуващата серия чаши Riedel. По-скоро "O" е успешен аксесоар за всеки, който харесва красив, несложен и функционален дизайн!

"O" се предлага за: Cabernet Merlot, Pinot / Nebbiolo, Syrah / Shiraz, Chardonnay, Viognier / Chardonnay, Riesling / Sauvignon.

Препоръчваме чашата H2O Classic Bar Whisky O- Riedel за:

  • Уиски

Additional parameters

Category: Чаши за уиски
Weight: 0.31 kg
Материал: Стъкло
Вид / Тип: Стъклени чаши
Серия: Riedel O
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: C

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: