Тава за фурна 29 x 19 cм, червено бордо, Emile Henry

Code: EH349650
73 лв
На склад (3 бр.)

Практичен в кухнята, елегантен на масата

Detailed information

Product detailed description

Практичен в кухнята, елегантен на масата

Керамичните съдове за печене Emile Henry са не само надеждни помощници в кухнята, но и благодарение на елегантния си дизайн със сигурност ще бъдат център на вниманието на масата. Подобреният и по-елегантен дизайн на дръжките, които плавно излизат от ръба на контейнерите, позволява стифирането им. Освен това всеки ще оцени лесното боравене с тях. Съдовете за печене в красиви цветове, вдъхновени от Франция и най-новите трендове, могат свободно да се комбинират помежду си, за да създадат свежи комбинации в кухнята и на масата. Изберете между многото размери, предназначени за лазаня, мусака, пържени картофи или сладки картофи. Високоустойчивата керамика High Resistance® гарантира, че храната ще остане топла дълго след изваждането ѝ от фурната, така че можете да се насладите на ястието си малко по-дълго.

Благодарение на технологията High Resistance®, Emile Henry съдовете за готвене са устойчиви на удари и надраскване, така че можете не само да печете, но и да порционирате и сервирате храната си. Всички контейнери могат да се използват в микровълнова печка. След изваждане от фризера , можете веднага да поставите съдовете Emile Henry във фурната или микровълновата печка. Този кухненски съд не е предназначен за използване върху директни източници на топлина, като газови или електрически котлони. Всички съдове са подходящи за миене в съдомиялна машина. Издържа на температура до 270 °C.

Emile Henry е традиционна френска марка и доставя на домакинствата качествена бургундска керамика от 1850 г. . Всички продукти в по-голямата си част са ръчна изработка, така че всяко изделие е оригинал. Маркировка с печат от долната страна, напр. JN3 не е номерът на вашата кана или калъп, а подписът на майстора и мимолетен спомен за момента, в който продуктът е създаден в Марсиньи, Франция.

Additional parameters

Category: Тави за фурна
Weight: 1.19 kg
Цвят: Червен
Материал: Керамика
Размери: 29 cm
Вид / Тип: Съд за печене
Серия: Emile Henry Burgundy
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: