Yumbox

С Yumbox опаковането на обяда за училище, работа, пътуване или пикник е ленсо, умно и забавно. Открийте Yumbox bento кутии за обяд в различни цветове, размери и дизайн и се хранете по-добре!
11 items total

Yumboy - кутии за обяд, с които да завладеете света

Yumbox е марка, която е специализирана в създаването на иновативни и висококачествени кутии за обяд и бутилки за вода. Марката е основана през 2013 г. от Майа Нойман, майка, която е разочарована от липсата на практични и привлекателни кутии за обяд на пазара за собствените си деца. Тя вижда нуждата от кутия за обяд, която да е едновременно функционална и забавна за децата и която да помага на родителите да опаковат здравословна храна за своите деца.

Каква е идеята на продуктите на Yumbox?

Yumboxсред основните ценности на компанията са насърчаването на здравословни хранителни навици, превръщането на храненето в приятно занимание без стрес и подпомагането на семействата да намалят отпадъците и да допринесат за по-устойчив свят. Визията на марката е да се превърне в решение за родителите, които искат да опаковат питателни и привлекателни обяди за децата си, като същевременно оказват положително въздействие върху околната среда.

Yumbox продуктова гама

Yumbox предлага широка гама от кутии за обяд, които са специално разработени, за да отговорят на нуждите и предпочитанията на децата. Техният характерен продукт е Yumbox Original - кутия за обяд в стил бенто с шест отделения, оразмерени за различните групи храни. Това позволява на родителите лесно да опаковат балансирана храна с различни продукти, като същевременно гарантират, че различните съставки няма да се смесят.

Това, което отличава Yumbox от другите марки кутии за обяд, е вниманието към детайлите и ангажиментът към качеството. Марката използва само висококачествени и безопасни за храните материали в своите продукти и всички нейни кутии за обяд са непропускливи, подходящи за миене в съдомиялна машина и не съдържат вредни химикали като BPA и фталати. Yumbox кутиите за обяд се предлагат и в различни забавни и цветни дизайни, които децата обичат, и превръщат храненето в приятно преживяване за тях.

В допълнение към кутиите за обяд Yumbox предлага и широка гама бутилки за вода, които са проектирани със същото ниво на грижа и внимание към детайла. Бутилките им са изработени от издръжливи, висококачествени материали като неръждаема стомана и тритан и не съдържат вредни химикали. Yumbox бутилките за вода се предлагат в различни размери, цветове и дизайн, което улеснява родителите да намерят идеалната бутилка за нуждите на детето си и за себе си.

Като цяло родителите харесват продуктите на Yumbox, защото те са не само практични и висококачествени, но и забавни и привлекателни за децата. Ангажиментът на марката за насърчаване на здравословни хранителни навици и намаляване на отпадъците също намира отклик сред много родители, които търсят начини да водят по-устойчив начин на живот.