Аксесоари за тенджери Fissler

37 items total
Капак за тенджери под налягане VITAVIT 26 см, Fissler FS600700267000
Резервна дръжка за капак на тенджера VITAQUICK, Fissler FS60000011770
Резервна дръжка за VITAVIT PREMIUM 22 см, Fissler FS62030004850
Резервна дръжка за VITAVIT COMFORT 22 см, Fissler FS61030004850
Up
More products

Открийте свят на възможности с аксесоари за тенджери на Fissler. Повишете вашите готварски творения с нашата премиум гама аксесоари, проектирани да подобрят функционалността и универсалността на вашия тенджери Fissler.

От кошници за парене до сваляеми дръжки, аксесоарите за тенджери на Fissler са изработени с прецизност, за да разширят възможностите на вашия тенджери. Изживейте ново ниво на удобство и ефективност във вашата готварска процедура.

Приспособете вашия готварски опит според вашите нужди с аксесоари, които ви позволяват да персонализирате настройките на вашия тенджери. Без значение дали става въпрос за създаване на двойна котлоня или превръщане на тенджерата в парник, аксесоарите на Fissler ви дават възможност да готвите с прецизност.

Точно като тенджерите на Fissler, нашите аксесоари са създадени да издържат. Изработени със същата посветеност към качеството, тези аксесоари са проектирани да издържат на изискванията на вашата кухня, като предоставят изключителни резултати.

Изследвайте нашата подбрана колекция от аксесоари за тенджери на Fissler и разкрийте свят на кулинарна креативност. Повишете вашия готварски опит с аксесоари, които преобразяват вашите тенджери в универсални спътници в кухнята.