Аксесоари за трапезата Blomus

56 items total
Кошница за хляб DELARA L, 26 см, бежова, Blomus BM63758
Кошница за хляб DELARA L, 26 см, черна, Blomus BM63872
Кошница за хляб DELARA M, 21 см, черна, Blomus BM63871
Кошница за хляб DESA L, черна, Blomus
111 лв
BM64201
Кош за съхранение TELA M, антрацит, Blomus BM68882
Кошница за хляб DELARA L, 26 см, бежова, Blomus BM64075
Кошница за хляб DESA S, сива, Blomus
70 лв –12 %
61 лв
BM64204
Кошница за хляб DESA L, сива, Blomus
80 лв –13 %
69 лв
BM64205
Комплект солница и пиперник LIVO, Blomus
30 лв
BM63581
Up
More products

✓ Стилни и практични аксесоари за трапезата от Blomus
✓ Перфектен дизайн, практичност и елегантност във всеки продукт
✓ Покривки, салфетки, подложки за маса
✓ Немската марка Blomus – лидер в своята област

Немската премиум марка Blomus предлага широк асортимент от дизайнерски и практични аксесоари за трапезата. Те включват покривки, подложки, салфетки и много други.

Немската марка Blomus е лидер в областта на интериорните аксесоари с високо качество и дълъг експлоатационен живот. Асортиментът ѝ включва голям избор от практични и дизайнерски продукти за дома и градината. Продуктите имат стил, те се разпознават от пръв поглед, и всяка година печелят много големи награди за минималистичен и непреходен дизайн.

Открийте широката гама от стилни и функционални аксесоари за сервиране от Blomus. Повишете нивото на трапезата си и очаровайте гостите си с тези качествени продукти.

Blomus предлага разнообразие от аксесоари за сервиране, включително платнени салфетки, кошници за печене, подложки за саксии, подложки за чинии, кошници за плодове, солници и захарници. Всеки продукт е внимателно проектиран, за да подобри представянето на сервирането и да добави щипка елегантност на вашата маса.

Подобрете подредбата на масата си с елегантни салфетки от плат, които придават изискан вид на всяко ястие. Сервирайте прясно изпечените си лакомства в стилни кошници за печене, които не само демонстрират кулинарните ви умения, но и добавят декоративен елемент към масата ви. Защитете повърхностите си с практични и стилни подложки за тенджери, които не само ще предотвратят топлинни повреди, но и ще добавят декоративен елемент в кухнята ви.

Създайте визуално привлекателна подредба на масата с красиви подложки за чинии, които добавят цвят, текстура и защита към пространството за хранене. Излагайте плодовете си в елегантни кошници за плодове, които подчертават представянето на продуктите ви. Допълнете масата си със солници и захарници, които придават удобство и стил.

Разгледайте нашата колекция от аксесоари за сервиране от Blomus и издигнете нивото на трапезата си с тези стилни и функционални продукти. Със своето безупречно качество и дизайн тези аксесоари са идеалното допълнение към всяка маса.