Бежова колекция MIJ

18 items total
Купа за хранене SAND FADE 22 см, 1л, MIJ
45 лв –20 %
36 лв
MIJC1439
Чаша WHITE FADE 120 мл, бежова, MIJ
13 лв –23 %
10 лв
MIJC0676
Чиния за предястие SAND FADE 21 см, MIJ
30 лв –20 %
24 лв
MIJC0684
Лъжица SHINO BLUE 12 cм, MIJ
9 лв –22 %
Лъжица SHINO BLUE 12 cм, MIJ
На склад (40 pcs)
7 лв
MIJC2855
Купа WHITE FADE 300 мл, бежова, MIJ
22 лв –22 %
17 лв
MIJC1433
Чаша за чай Tea Cup 180 мл бежов MIJ
22 лв –22 %
17 лв
MIJC5212

Открийте непреходната елегантност на керамиката Made In Japan в изисканата бежова цветова палитра. Подбраната от нас колекция показва перфектното съчетание на японското майсторство и успокояващите неутрални тонове на бежовото, създавайки хармонично съчетание на традиция и съвременна естетика.

Бежовото със своя топъл и универсален характер отдавна се свързва с недотам изтънчена изтънченост и непреходна красота. Когато се прилага в света на керамиката, той издига всяко изделие на ново ниво на изтънченост. Компанията MIJ, известна със своята отдаденост на качеството и изработката, е превърнала бежовата керамика във форма на изкуство.

В тази колекция ще откриете широка гама от бежови керамични изделия - от съдове за хранене до декоративни предмети, всяко от които е внимателно изработено, за да покаже естествената красота на бежовото. Независимо дали търсите елегантни чинии за вечеря, минималистични вази или очарователни комплекти за чай, нашата колекция бежова керамика има какво да предложи за всеки вкус и повод.

Бежовата цветова палитра не само допълва различни интериорни стилове, но и позволява на вашите кулинарни творения и домашен декор да заемат централно място. Независимо дали подреждате масата за специален повод, или украсявате жилищното си пространство със занаятчийска керамика, бежовата керамика на Made In Japan с лекота внася в обкръжението ви усещане за спокойствие и изтънченост.

Насладете се на сдържания лукс на керамиката Made In Japan в бежово, където традицията се среща със съвременния дизайн, а всяко изделие разказва история за майсторство и непреходна красота. Издигнете нивото на дома и трапезата си с успокояващото очарование на бежовата керамика от Made In Japan. Разгледайте нашата колекция днес и открийте перфектните бежови керамични изделия, които да подобрят вашето жилищно пространство и подредбата на масата.