Бежова колекция Revol

15 items total
Тава за фурна CARACTERE 26 x 18,5 cм, бежова, REVOL RV654546
Тава за фурна CARACTERE 16 x 11 cм, бежова, REVOL RV654564
Купа за сервиране CARACTERE 14 см, бежова, REVOL RV653977
Чаша CARACTERE 220 мл, бежова, REVOL
80 лв –10 %
72 лв
RV653856
Купа за салата CARACTERE 25 см, бежова, REVOL RV655558
Тава за фурна CARACTERE 19 x 13 cм, бежова, REVOL RV654550
Купа за сервиране CARACTERE 14 см, бежова, REVOL RV654571

Порцеланът Revol в бежов цвят е зашеметяващо допълнение към всяка кухня или трапезария. Елегантният му и непреходен дизайн се допълва без усилие с различни маси и интериорни стилове, което го прави универсален избор както за ежедневното хранене, така и за специални поводи.

Изработено с щателно внимание към детайла, всяко парче порцелан Revol в бежов цвят преминава през строг производствен процес, за да се гарантира издръжливост и дълготрайност. Висококачествените материали, използвани при производството му, гарантират, че колекцията ви ще остане в безупречно състояние години наред.

Бежовият цвят на тази колекция излъчва топлина и изисканост, създавайки приветлива атмосфера за вашите гости. Независимо дали сервирате небрежна закуска, или организирате официална вечеря, порцеланът Revol в бежово добавя елемент на изискан стил към вашата маса.

Тази колекция включва широка гама от артикули - от чинии за вечеря и купи за салата до чаши и чинии за сервиране. Можете да комбинирате тези артикули, за да създадете идеалния си комплект за хранене, или да изберете координирани комплекти за цялостен вид.

Почистването и поддръжката на порцелана Revol в бежово са лесни за изпълнение. Гладката повърхност е устойчива на зацапване и се почиства лесно, което я прави практичен избор за заети домакинства.

Независимо дали сте опитен любител на забавленията, или просто искате да повишите нивото на ежедневната си трапеза, порцеланът Revol в бежово е идеалният избор. Неговият изискан дизайн, издръжлива конструкция и непреходна привлекателност го правят задължителен за вашата колекция от съдове за хранене.