Бяла колекция на KitchenAid

15 items total
Настолен миксер PROFESSIONAL 6,9л, бял, KitchenAid
2 490 лв –5 %
KA5KSM7990XEWH
Електрически чопър за храна, бял, KitchenAid KA5KFC3516EWH
Настолен миксер HEAVY DUTY 6,9л, бял, KitchenAid
2 090 лв –13 %
1 818 лв
KA5KSM7591XEWH
Настолен миксер ARTISAN 175, бял, KitchenAid
1 690 лв –10 %
1 506 лв
KA5KSM175PSEWH
Настолен миксер ARTISAN 185, бадем, KitchenAid
1 790 лв –10 %
1 610 лв
KA5KSM185PSEAC
Настолен блендер Artisan 5KSB4026EWH, бял KitchenAid KA5KSB4026EWH
Електрически кана 5KEK1222, бяла, KitchenAid
265 лв
KA5KEK1222EWH
Ръчен блендер 5KHBV53EWH, бял, KitchenAid
239 лв
KA5KHBV53EWH
Настолен блендер K150, бадем, KitchenAid
532 лв
KA5KSB1325EAC

Добре дошли в нашата изискана Бяла колекция на KitchenAid – място, където вечната елегантност среща кулинарната иновация. Нашият внимателно подбран асортимент от кухненски аксесоари в безупречно бяло е създаден, за да подобри както вашия кулинарен опит, така и естетиката на вашето кулинарно пространство. Открийте хармоничното съчетание на функционалност и стил, което нашата Бяла колекция носи във вашата кухня.

Създадена със стриктно внимание към детайлите, Бялата колекция KitchenAid включва разнообразие от кухненски уреди и аксесоари, всички създадени да се впишат перфектно в вашите кулинарни рутини. От миксери на стойка до блендери, тостери и кафемашини, всяко парче е доказателство за ангажимента на KitchenAid да предоставя най-високо качество на изпълнение и траен дизайн.

Бялата колекция не е само подбор от кухненски инструменти – това е израз на изисканост. Чистата, свежа бяла отделка придава допълнителен шик на декора на вашата кухня, създавайки атмосфера, която е едновременно привлекателна и вдъхновяваща. Без значение дали сте опитен готвач или страстен любител на домашната готварска култура, нашата колекция предлага разнообразие от опции, които отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Подобрете си уменията за печене с иконичния миксер на KitchenAid в безупречно бяло, който съчетава мощността си с класическа естетика. Пригответе изискани смути и супи с блендерите ни в бяло, които се интегрират лесно в дизайна на вашата кухня. Започнете сутрините с перфектно печен хляб от нашите бели тостери и си пригответете любимото си кафе с кафемашините ни в бяло, които излъчват чувство на лукс.

Бялата колекция KitchenAid не е само за външен вид – тя представлява и функционалност, която подобрява вашите кулинарни умения. Изживейте иновациите на практика, докато създавате изискани ястия с точност и надеждността, за които е известен брандът KitchenAid.

Открийте Бялата колекция днес и открийте как тези кухненски аксесоари могат да превърнат вашето кулинарно пространство в оазис на изтънченост и ефективност. Повишете кулинарното си пътуване с вечната красота и изпълнението на KitchenAid – там, където бялото не е просто цвят; то е воплощение на вкуса, качеството и превъзходството.