Blomus FRAGA

24 items total
Ароматна свещ FRAGA ⌀ 9 cм, смокиня, Blomus BM65655
Ароматна свещ FRAGA ⌀ 9 см, Soft Linen, Blomus
46 лв
BM65658
Ароматна свещ FRAGRA ⌀ 6,5 cм, Soft Linen, Blomus
27 лв
BM65653
Ароматна свещ FRAGA ⌀ 13 cм, смокиня, Blomus BM65955
Ароматна свещ FRAGA ⌀ 6,5 cм, смокиня, Blomus BM65650
Дифузер за аромати FRAGA, мек лен, Blomus BM69226
Ароматна свещ FRAGA ⌀ 13 cм, Kyoto Yume, Blomus
61 лв
BM65962
Ароматна свещ FRAGA ⌀ 9 cм, Kyoto Yume, Blomus
46 лв
BM65953
Ароматна свещ FRAGA ⌀ 6,5 cм, Kyoto Yume, Blomus BM65952

Открийте завладяващата колекция Blomus FRAGA, изключителна категория, която предлага широк асортимент от стилни аромати и аксесоари за дома. С изискания си съчетание от съвременен дизайн и мамливи аромати, Blomus FRAGA лесно създава приятна атмосфера във всяко пространство.

В рамките на категорията Blomus FRAGA ще намерите разнообразие от ароматни свещи и разсейватели, всеки от които е изработен с прецизност, за да ви осигури луксозно сетивно изживяване. Без значение дали предпочитате топлите нотки на ванилия и сандалово дърво или освежаващите аромати на цитруси и билки, Blomus FRAGA има идеалния аромат, който отговаря на вашите предпочитания.

Създаден с цел да вдигне вашия домашен декор на ново ниво, Blomus FRAGA съчетава елегантна естетика с висококачествено изработване. Всеки продукт е внимателно проектиран, не само за да подчертае вашата обстановка, но и да въздейства на почивка и спокойствие.

Разкрийте очарованието на Blomus FRAGA и превърнете вашите жилищни пространства в истински рай на завладяващи аромати. Разгледайте нашата примамлива колекция днес и открийте изисканите аромати и изключителното качество, които Blomus FRAGA предлага.