Чаши за вода

72 items total
Флакон в комплект, MANHATTAN 6 бр., WMF
101 лв –8 %
92 лв
WM603529990
Чаша за пиене NOBLESSE GOBLET S 230 мл, Nachtmann
57 лв
NM102086
Чаша за пиене FRUIT JUICE PALAIS 265 мл, Nachtmann NM92954
Чаша за вода 480 мл, Eva Solo
45 лв
ES541041
Чаша за вода H2O 330 мл, Riedel
54 лв –14 %
46 лв
RD041401
Чаша за вода FLUID 450 мл, MIJ
39 лв
MIJG0016
Чаша за вода 250 мл, комплект 6 бр., Eva Solo ES567433
Чаша за пиене AUTHENTIS CASUAL 420 мл, Spiegelau
40 лв
SP4800282
Чаша за вода, комплект 4 бр., 430 мл, Eva Solo ES567435
Up
More products

Чаши за вода - пийте водата си със стил

Какво представляват чашите за вода?

Чашите за вода са вид чаши за пиене, които обикновено се използват за сервиране на вода, но могат да се използват и за сервиране на други безалкохолни напитки като сок, сода или студен чай.

Чашите за вода са широко разпространени в домакинствата, заведенията за хранене и други места, където се сервира храна по време на хранене - закуска, обяд или вечеря. Те могат да бъдат изработени от стъкло, неръждаема стомана или други материали и обикновено са къси и широки с прави или леко заострени краища.

Можете да разгледате и нашия асортимент от пластмасови чаши, които са идеални за пикници и партита на открито. Също така предлагаме карафи и кани за вода за елегантно сервиране на вода на закрито и на открито.

Коя чаша е подходяща за пиене на вода?

Водата за пиене може да се налива във всяка прозрачна, безопасна за храна чаша, която има капацитет да побере необходимото количество вода. Ако обаче търсите отличителен вид стъкло, което обикновено се използва за пиене на вода, чашата за вода или тумблерът са идеален избор.

Чашите за вода са създадени, за да поднасят водата практично и атрактивно. Обикновено те са къси и широки, с прави или умерено заострени страни и плоско дъно, което осигурява стабилност. Те побират подходящо количество вода и се побират удобно в ръката ви.

Чашите за вода се предлагат от различни материали и с различен дизайн - от прости и функционални до богато украсени и артистични. Някои от тях са гравирани, набраздени или имат шарки или декорации, а други са с гладко, прозрачно покритие.

Какъв е идеалният размер на чаша за вода?

Най-добрият размер на чашата за вода обикновено е между 0,1 и 0,5 литра, но това може да варира в зависимост от личния избор. Поводът или обстановката, в която се използва, също могат да повлияят на подходящия размер на чашата за вода.

В крайна сметка идеалният размер на чашата за вода се определя от вашите предпочитания и изисквания. Изключително важно е да изберете размер, който да ви е удобен за държане и пиене.

Красиви чаши за вода, както единични, така и в комплект, прозрачни и изработени от цветно стъкло, се предлагат на Kulina. Предлагаме ви богат избор от елегантни, забавни или минималистични очила от известни производители като Seletti, Eva Solo, MIJ и Hubsch.