Черна колекция на KitchenAid

44 items total
Кухненски робот KitchenAid 5KFC0516 Черен
274 лв –9 %
249 лв
KA5KFC0516EOB
Настолен блендер ARTISAN 5KSB4034EBK, черен, KitchenAid KA5KSB4034EBK
Настолен миксер KitchenAid Artisan K400 черен матов KA5KSB4026EBK
Настолен блендер K150, матово черен, KitchenAid KA5KSB1325EBM
Блендер за храна 5KFP0719 1,7л, черен, KitchenAid KA5KFP0719EOB
Настолен блендер ARTISAN K400, черен, KitchenAid KA5KSB4026EOB
Настолен миксер ARTISAN MINI 3,3л, матово черно, KitchenAid KA5KSM3311XEBM
Блендер за храна 5KFP0919EOB 2,1л, черен, KitchenAid KA5KFP0919EOB
Ръчен блендер 5KHBV83EOB, черен, KitchenAid
385 лв
KA5KHBV83EOB
Електрическа кана 1,7л, черна, KitchenAid
406 лв
KA5KEK1722EOB
Up
More products

Представяме ви Изключителната Черна Колекция от KitchenAid - където стилната елегантност среща кулинарното съвършенство. Нашата внимателно подбрана гама кухненски аксесоари във класическия черен цвят е проектирана, за да повиши както вашето кулинарно изживяване, така и естетиката на вашето кухненско пространство. Открийте безупречното сливане на функционалност и стил, което Черната Колекция приноси на вашата кухня.

Създадена с внимание към детайлите, Черната Колекция KitchenAid включва широка гама от кухненски уреди и аксесоари, всички мислени да се интегрират перфектно в вашите кулинарни рутини. От стационарни миксери до блендери, от тостери до кафе машини - всеки елемент е доказателство за ангажимента на KitchenAid да предостави отлична производителност и издръжлив дизайн.

Черната Колекция е повече от просто набор от кухненски инструменти - това е израз на рафинираност. Стилният, вечен черен финиш добавя допир на елегантност към декора на вашата кухня, създавайки приятна и вдъхновяваща атмосфера. Без значение дали сте опитен готвач или ентусиазиран домакин, нашата колекция предлага разнообразие от възможности, които отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Подобрете уменията си за печене с иконичния стационарен миксер на KitchenAid в стилния черен цвят, който съчетава мощна производителност с класическа естетика. Пригответе вкусни смути и супи с нашите черни блендери, които се впиват перфектно в дизайна на вашата кухня. Започнете деня с перфектно изпечени филийки хляб от нашите черни тостери и се насладете на любимото си кафе приготвено от нашите черни кафе машини, които излъчват усещане за лукс.

Черната Колекция на KitchenAid надминава външния вид - това е и за функционалност, която подобрява кулинарните ви умения. Опитайте иновацията отблизо, докато създавате вкусни ястия с прецизност и надеждност, характерни за марката KitchenAid.

Изследвайте днес Черната Колекция и вижте как тези кухненски аксесоари могат да преобразят вашето кулинарно пространство в оазис на елегантност и ефективност. Повишете вашето кулинарно пътуване с вечната красота и производителност на KitchenAid, където черният цвят не означава само цвят, а представлява вкус, качество и отличност.