Гарафи Blomus

18 items total
Карафа за вода BELO 1,2л, сива, Blomus
133 лв
BM64358
Кана за студен чай TEA JAY 800 мл, сива, Blomus BM64287
Карафа за вода BELO 1,2л, кафявa, Blomus
98 лв
BM64359
Карафа за вода ACQUA 1,5л, Blomus
93 лв
BM63448
Карафа за вода LUNGO 650 мл, Blomus
92 лв
BM64174
Карафа за вода SPLASH 1л, черна, Blomus
67 лв
BM63807
Карафа за вода SPLASH 1л, черна, Blomus
62 лв
BM63785
Карафа за вода LUNGO, 1,1л, Blomus
101 лв
BM64173
Карафа за вода Splash 1л, сива, Blomus
58 лв
BM63787
Карафа за вода SPLASH 1л, Blomus
58 лв
BM63786
Карафа за вода SPLASH 1л, сметана, Blomus
56 лв
BM63780

Добре дошли в нашата обширна колекция от гарафи Blomus! Независимо дали сте ценител на изискани напитки или просто търсите елегантно допълнение към вашата трапеза, нашите гарафи Blomus предлагат перфектното съчетание от стил и функционалност.

Изработени с внимание към детайла, нашите гарафи са проектирани да подобрят вашето преживяване при пиене. Blomus, известна марка с иновативни и съвременни дизайни, създаде ред гарафи, които перфектно съчетават модерна естетика с практичност.

Гарафите ни Blomus са налични в различни размери, форми и материали, за да отговорят на вашите предпочитания. От елегантни гарафи от неръждаема стомана до стилни варианти от стъкло, ще намерите идеалното съчетание за вашето лично предпочитание и повод.

Нашият гарафи не само изглеждат великолепно на всяка маса, но се отличават и със своята функционалност. Благодарение на добре проектираните носове и удобните дръжки, наливането и сервирането на напитки стават лесни и удобни. Висококачествените материали, използвани в тяхната изработка, гарантират издръжливост и дълготрайност, правейки ги мъдър избор за години напред.

Без значение дали сервирате вода, сок, вино или други напитки, нашите гарафи Blomus са проектирани да запазят и подчертаят вкуса. Плътните уплътнения и иновативните механизми за наливане предотвратяват нежеланото капене и разливане, позволявайки ви да се насладите на всеки глът без безредица или излишък.

Освен функционалните им характеристики, гарафите ни Blomus са също лесни за почистване и поддръжка. Просто изплакнете ги с топла вода и нежен сапун и ще бъдат готови за следващата ви среща или ежедневна употреба.

Открийте изисканата колекция гарафи Blomus, която предлагаме, и повдигнете вашия трапезен опит на ново ниво. Благодарение на техния безвременен дизайн и изключително качество, тези гарафи не само са практични, но и представляват впечатляващ акцент за всяка трапеза. Разгледайте нашата оферта още днес и намерете идеалната гарафа Blomus, която отразява вашето предпочитание и подчертава сервирането на напитки.