Касерол Zwilling

3 items total

✓ Висококачествени тенджери Zwilling
✓ Висококачествена неръждаема стомана
✓ Сандвич основа Sigma Classic за оптимално отвеждане и акумулиране на топлината
✓ Немската марка Zwilling - традиция, съчетана с иновации

Премиум марката Zwilling произвежда гама от висококачествени тенджери от неръждаема стомана. Тенджерите са снабдени с дъно тип "сандвич" Sigma Classic, което провежда и задържа ефективно топлината. Те са снабдени с практични, перфектно уплътняващи се капаци от стъкло или неръждаема стомана и ергономични дръжки.

ZWILLING J. A. Henckels е голяма немска марка, която е една от най-старите в света. От 1731 г. насам тя произвежда висококачествени продукти от най-добрите материали. Тя е специализирана в производството на ножове, като използва много иновативни и модерни процеси, като например метода за закаляване на стомана FRIODUR®. Гамата на марката обаче включва и много други висококачествени продукти като прибори за хранене, съдове от неръждаема стомана, тигани, кухненски прибори и аксесоари за ножове.

Открийте света на тенджерите Zwilling, където кулинарното съвършенство се среща с прецизността. Нашата колекция предлага широка гама от висококачествени тигани, които са от съществено значение за всяка кухня.

Тиганите на Zwilling са изработени с педантично внимание към детайлите, което гарантира равномерно разпределение на топлината и отлична производителност при готвене. От загряването на сосове до приготвянето на супи - тези тигани са универсални и надеждни.

Избирайте от различни размери и материали, за да отговорят на вашите готварски нужди и предпочитания. Независимо дали предпочитате класическа неръждаема стомана или незалепваща повърхност, ние имаме идеалния съд за вашите кулинарни творения.

Ергономичните дръжки и обмислените капаци правят готвенето лесно. С тиганите на Zwilling ще постигнете перфектни резултати за всяко ястие.

Инвестирайте в най-доброто за вашата кухня и повишете нивото на готвене. Тиганите на Zwilling се ползват с доверието както на професионалните готвачи, така и на домашните готвачи заради изключителното си качество и ефективност.

Обновете основните си кухненски принадлежности и разгледайте нашата колекция от тенджери Zwilling още днес. Открийте перфектния тиган, който ще ви помогне да създадете вкусни ястия за семейството и приятелите си.