Холни маси

6 items total

Масички за кафе - максимален стил за подобряване на декора на вашето пространство

За какво можете да използвате масичка за кафе ?

масичка за кафе е малка масичка, която се поставя в кът за сядане и се използва за съхранение на предмети като списания, книги, дистанционни управления и украшения. Може да се използва и за поставяне на напитки, когато седите във всекидневната.

Масичките за кафе са чудесен начин да придадете характер на дома си и да създадете зашеметяващ интериор. Можете обаче да ги използвате и за запазване или показване на някои от любимите си предмети, като албуми със снимки или безценни спомени от ваканции. Можете също така да поставите напитките и хапките си на масичките за кафе, докато гледате телевизия или приемате гости. Те могат да се използват като място за съхранение на свещи, цветя, книги, списания и други неща, които искате да са наблизо, когато се излежавате на дивана.

Масички за кафе като Hübsch са достатъчно широки, за да изложите комплект от специални предмети в умна конфигурация по всяка повърхност. Това е отличен начин да увеличите максимално пространството в дневната си, като същевременно я направите стилна и приветлива.

Къде мога да поставя масичка за кафе?

Комбинацията от удобство и стил на масичка за кафе я прави гъвкава за използване във всяка стая на дома ви. Обикновено те се намират в дневните, поставени до дивана или секциите, както беше споменато по-горе.

Можете да ги поставите и в по-големи спални, като например в родителските апартаменти. Поставянето им в спалнята в подножието на леглото създава едновременно елегантност и функционалност с повърхности, които могат да побират сутрешни напитки и да предлагат материали за четене, като остава място и за декоративни акценти, допринасящи за естетическата им привлекателност.

Когато става въпрос за открити пространства като тераси или палуби, инвестирайте в масички за кафе, устойчиви на атмосферни влияния, като комплект от от 2 масички за кафе на Blomus не само ще осигури допълнителни места за сядане, но и ще добави площи, на които удобно могат да се поставят напитки, закуски и дори настолни лампи за открито.

м добре разположени странични масички, които са идеални за съхранение на офис принадлежности и позволяват на работниците да увеличат производителността си, като същевременно намалят безпорядъка.

Каква е разликата между странична маса и масичка за кафе?

Страничните масички и масичките за кафе са два вида мебели, които служат за определени цели в дневната или зоната за сядане, но се различават по размер, функция и разположение. Ето преглед на основните разлики между тези два вида таблици:

Странична маса:

 1. Размер и височина: Страничните масички обикновено са по-малки и компактни от масичките за кафе. Те са проектирани така, че да могат да се поставят до или до мебелите за сядане, като дивани или фотьойли.

 2. Функция: Страничните масички се използват като удобна повърхност за поставяне на малки предмети на една ръка разстояние. Те са идеални за поставяне на предмети като напитки, книги, дистанционни управления или декоративни акценти.

 3. Настаняване: Обикновено страничните масички се поставят до мебелите за сядане, за да предложат място за почивка на вещи, без да е необходимо да се протягате или да достигате далеч. Те често се поставят в края на дивана или между два стола.

 4. Дизайн: Страничните масички се предлагат в различни стилове и дизайни - от семпли и минималистични до по-богато украсени и декоративни. Те могат да допълват цялостния интериор на стаята и същевременно да бъдат функционални.

 5. Многофункционалност: Страничните масички могат да се използват в различни помещения извън всекидневната, например в спални, домашни офиси и дори като нощни шкафчета.

Масичка за кафе:

 1. Размер и височина: Масичките за кафе са по-големи и по-ниски във височина в сравнение със страничните масички. Предназначени са да бъдат поставени в центъра на зоната за сядане.

 2. Функция: Масичките за кафе служат като централно място за събиране на хора в зоната за сядане. Те осигуряват по-голяма повърхност за поставяне на предмети като напитки, закуски, списания и декоративни елементи. Освен това масичките за кафе често разполагат с възможности за съхранение като рафтове или чекмеджета.

 3. Настаняване: Масичките за кафе се поставят в центъра на местата за сядане, обикновено заобиколени от дивани и столове. Те са предназначени да бъдат достъпни за всички места за сядане.

 4. Дизайн: Масичките за кафе се предлагат с различен дизайн - от правоъгълни или кръгли форми до по-уникални и артистични форми. Те могат да бъдат фокусна точка в стаята и да допринесат за цялостния дизайн и стил.

 5. Пространство за взаимодействие: Масичките за кафе предлагат пространство, в което хората могат да общуват, да играят игри и да се занимават с различни дейности, когато седят около масата.

 6. Вариации на размера: Масичките за кафе се предлагат в различни размери, за да са подходящи за различни разпределения на стаята и разположение на местата за сядане. За по-големи места за сядане се използват по-големи масички за кафе.

В обобщение, страничните масички са по-малки, предназначени са за поставяне до мебелите за сядане и осигуряват повърхност за малки предмети. Масичките за кафе са по-големи, поставени са в центъра на местата за сядане и предлагат по-голяма повърхност за различни дейности и предмети. Изборът между странична маса и масичка за кафе зависи от размера на помещението, разположението на местата за сядане и конкретните функции, които трябва да изпълнява масичката.

В Kulina, ние предлагаме и друга разнообразна гама от мебели, включително конзолни маси, колички за маси и странични маси.