Коледни сервизи и прибори за маса

8 items total

Коледна посуда - създайте настроение за празниците

Какво е коледна посуда?

Коледната посуда е чинии, стъклени съдове и допълнителни продукти, които се поставят на масата за сервиране на храна и напитки по време на коледните празници. Тези изделия често са украсени с мотиви или символи, свързани с Коледа, като Дядо Коледа, северни елени, снежни човеци или коледно дърво. В Kulina ще намерите коледни съдове, произведени от реномирани компании като Philippi и Kähler.

Как да подредя коледната трапеза?

 • На всяко място поставете подложка за маса и чиния за зареждане.
 • Върху чинията за зареждане или непосредствено под нея трябва да има салфетка, вилиците - отляво, ножът за вечеря - на около един сантиметър отдясно, лъжица за супа, ако първо сервирате супа, или нож за риба, ако сервирате риба.
 • Поставете вилицата за торта и десертната лъжица над подложка за маса в хоризонтално положение, обърнати в противоположни посоки.
 • Ако предлагате основно ястие на самообслужване, подредете храната върху лъжици за сервиране в средата на масата и дайте на всеки гост празна чиния за вечеря.

Разгледайте нашата колекция от коледни текстилни изделия и декорации за още коледни колекции.

Как да украсите масата си за Коледа?

Коледната украса на масата може да вдъхне на празничните събирания топлина, настроение и празнична атмосфера. Ето няколко творчески идеи, които ще ви помогнат да украсите масата си за Коледа:

 • Класическа цветова схема: Прегърнете традиционните цветове на Коледа - червено, зелено и златно - за декорацията на масата си. Използвайте тези цветове за покривки, салфетки и декорации.

 • Коледен център: Създайте красива украса за центъра, като използвате комбинация от борови клонки, дрян, червени плодове и шишарки. Можете също така да вградите свещи или празнична празнична фигурка за повече очарование.

 • Коледни орнаменти: Използвайте малки коледни орнаменти като уникална и цветна украса за маса. Подредете ги в купа или по средата на масата.

 • Подредба на свещи: Поставете елегантни конусовидни свещи в декоративни свещници като централно украшение. Можете също така да използвате чаени свещи в стъклени поставки, за да придадете уютна светлина.

 • Картички за място: Изработете или закупете персонализирани картички за всеки гост. Прикрепете малък орнамент или стръкче божур към всяка карта.

 • Празнична масичка: Поставете плъзгач за маса коледни шарки, като снежинки, елени или каре, за да добавите нотка празнично настроение.

 • Миниатюрни коледни елхи: Включете малки настолни коледни елхи като част от декора. Можете да ги украсите с малки орнаменти и лампички.

 • Зимна зеленина: Използвайте вечнозелени клонки, шишарки и свещички, за да създадете усещане за зимна гора. Поставете ги във вази или ги разпръснете по масата.

 • Коледно спално бельо: Използвайте празнични покривки, подложки и салфетки с празнични мотиви, за да придадете тон.

 • Рождество Христово: Ако празнувате Коледа по религиозни причини, помислете дали да не включите сцената на Рождество Христово като част от декорацията на масата си.

 • Празнични фигурки: Включете фигурки на Дядо Коледа, северни елени, снежни човеци или други емблематични коледни персонажи като част от централния си елемент.

 • Коледни крекери: Поставете коледни крекери на масата на всеки гост. Тези забавни и цветни подаръци могат да добавят интерактивен елемент към вашата трапеза.

 • Декорация на хранителни продукти: Включете в дизайна на масата си ядливи декорации като захарни пръчки, джинджифилови бисквитки или захаросани боровинки.

 • Метални акценти: Добавете нотка блясък с метални акценти като златни или сребърни чинии, прибори или пръстени за салфетки.

 • Почивка в Китай: Ако разполагате с празнични прибори или порцелан, използвайте ги, за да подчертаете празничната атмосфера на масата.

 • Струнни светлини: Поставете струнни лампички с батерии в центъра на масата, за да придадете вълшебно и уютно излъчване.

 • Снежни глобуси: Миниатюрните снежни глобуси могат да се поставят на всяка маса или да се използват като част от централната украса.

 • Коледни цветни аранжировки: Аранжирайте свежи цветя, като поинзети или амарилис, във вази или декоративни контейнери, за да придадете колоритен вид.

Ключът е да прегърнете духа на празника и да включите елементи, които съответстват на личния ви стил и традиции. Смесете и съчетайте тези идеи, за да създадете коледна трапеза, която да носи радост и топлина на празничните ви събирания.

Къде мога да купя най-добрата коледна посуда?

За най-голямата колекция от празнична посуда посетете онлайн магазина Kulina! В Kulina, с голямо удоволствие подбираме широк избор от висококачествени продукти, които отговарят на вашите индивидуални изисквания и предпочитания.

Всичко, от което се нуждаете, за да създадете впечатляваща и незабравима празнична трапеза, е налично в нашия богат асортимент от коледни прибори.

Можете да разгледате нашия уебсайт и да откриете избор от красиви комплекти прибори за хранене, впечатляващи прибори за напитки, очарователни прибори за сервиране и примамливи декорации за маса само с няколко бързи кликвания.

На Kulina, пазаруването е лесно - прегледайте многобройните категории на нашия удобен за ползване уебсайт и открийте най-новите стилове в коледната посуда. За ваше удобство всяка страница на продукта включва подробни описания, изображения и спецификации.

Посетете нашия уебсайт още днес, за да разберете как Kulina може да бъде ваш надежден партньор в организирането на вълшебно коледно изживяване.

За да почувствате цялото празнично настроение, можете да пазарувате и други предмети за Коледна украса , като коледни декорации и коледен текстил.