70 items total
Коледен орнамент SANTA CUBE, червен, Alessi ALGJ021
Права свещ GUIRLANDE 25 cм, червена, Bjørn Wiinblad BJORW53086
Коледен орнамент CUBIK SUN, златист, Alessi ALGJ027
Коледен орнамент APE DELL'ORO, зелен, Alessi ALMJ165
Коледна топка BUE, златиста, Alessi
43 лв
ALAMJ134
Up
More products

Коледа - влезте в празничния дух с нашите впечатляващи коледни продукти

Какво прави Коледа толкова специален празник?

Коледа е християнски празник, на който се чества раждането на Исус Христос, и е световно признат празник, а християните в цялата страна празнуват този сезон с любов и щастие.

Коледа се празнува както от християни, така и от нехристияни, въпреки че за много нехристияни празникът е по-скоро културен, отколкото религиозен. Това може да е така, тъй като празникът набляга на подаръците и прекарването на време с любимите хора, които са достъпни за повечето хора. Многобройни традиции, като показването на сцени от Рождество Христово, пристигането на Дядо Коледа и коледните елхи, са част от дейностите през празничния сезон. В цял свят християните празнуват Коледа като свой основен празник.

Най-добрите идеи за коледна украса?

Можете лесно да създадете прекрасни празнични места с няколко продукта за коледна украса от нашия онлайн магазин Kulina. По-долу са представени няколко прости идеи, с които да започнете:

  • Издигане на коледна елха

Това е най-простият и бърз начин да придадете празничен вид на дома си. Най-очевидният начин да отпразнувате това време на годината, независимо от стила или размера, е да поставите коледна елха в дома си заедно с други декоративни акценти като коледни топки.

  • Окачете коледен венец

Венците могат да се поставят пред вратата, за да посрещат гости и посетители, но също така изглеждат прекрасно и вътре, което ги прави забавен и лесен начин да добавите празнично настроение в дома си.

  • Поставете няколко свещи на

Топлите и приятни зимни дни могат да бъдат чудесно предизвикани от осветлението. В комбинация с елегантна коледна посуда свещите изглеждат чудесно като централни елементи на масата.

  • Опаковайте подаръците си

Празничната ви украса ще бъде още по-вълнуваща, когато добавите коледни подаръци и ги поставите под елхата.

Къде мога да намеря най-добрите коледни артикули?

Ако сте търсили най-добрите места за съхранение на коледните артикули, сега сте на правилното място. За да улесним пазаруването ви, сме категоризирали нашите коледни продукти в три категории, които включват коледна посуда, коледна украса и коледен текстил. Внимателно сме ги подбрали от предложенията на най-добрите производители като Kähler, Alessi, Philippi, и Rosendahl.