Комплект тенджери MODERN, 4 бр., Zwilling

Code: ZW66870004
Brand: ZWILLING
659 лв
На склад (17 бр.)

Модерният комплект съдове за готвене от неръждаема стомана на Zwilling съдържа 5 части:

 • Касерола с капак за изливане, Ø 20 см, обем 2 л
 • Съд с капак за изливане, Ø 16 cm, обем 3 l
 • Съд с капак за изливане, Ø 20 cm, обем 3,5 l
 • Съд с капак за изливане, Ø 24 см, обем 6 л

Detailed information

Product detailed description

Ако търсите кухненски съдове от неръждаема стомана с изключително функционален дизайн, тогава колекцията Modern на немския производител Zwilling J. A. Henckels е за вас. Това е първокласен съд за готвене от неръждаема стомана със сандвич дъно, който от пръв поглед впечатлява с отличителния си дизайн, който освен силиконовите дръжки на съда е доминиран от многофункционални стъклени капаци. Съдовете за готвене са изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/10 с красиво матово покритие, което е устойчиво на надраскване и се поддържа много лесно. Модерните саксии пестят и място, тъй като могат да се подреждат една върху друга в истинския смисъл на думата. Те наистина заемат минимално пространство.

Колекция Zwilling Modern:

 • Незащитени стоманени съдове за готвене с иновативен и изключително функционален дизайн
 • Идеален за ефективно готвене с пестене на енергия и малко вода
 • SIGMA Classic+ основа за сандвич за оптимално съхранение и разпределение на топлината + енергийно ефективно готвене
 • Подходяща за всички видове топлина, включително индукционна, и за печене във фурна (до 180°C)
 • Висококачествена неръждаема стомана 18/10 - напълно хигиенична, здрава и устойчива на надраскване
 • Хигиеничен материал, който се почиства лесно, не попива вкусове и миризми
 • Вътрешна измервателна скала за пестене на време по време на готвене
 • Извити ръбове за лесно изливане без капки
 • Дръжки и ръкохватки, покрити с термоустойчив силикон за безопасна работа
 • Специални стъклени капаци с контролирана функция за наливане без цедка

Издръжливата и дълготрайна неръждаема стомана може да се мие в съдомиялна машина. Но това е само едно от многото предимства, на които ще се радвате. Ще оцените и практичните ръбове на съда за наливане без капки, вътрешната скала за измерване и енергоспестяващите многофункционални стъклени капаци, които пасват идеално . Съдовете Zwilling Modern са подходящи за всички видове източници на топлина, включително индукционни, и могат да се използват дори за печене във фурна до 180°C.

За всички източници на топлина, включително индукция

Предимството на съдовете за готвене на Zwilling Pro е петслойното дъно за сандвич SIGMA Classic+ , предназначено за всички видове котлони , включително индукционни. Състои се от здрава алуминиева сърцевина, обвита в неръждаема стомана, с подсилена с титанов оксид външна обвивка за допълнителна издръжливост. Той акумулира много добре топлина и я разпределя бързо и равномерно.

Многофункционален капак с функция за контролирано изливане

Стъклените капаци със силиконов ръб са отличителен дизайн и практичен функционален елемент от серията Simplify. Умната метална дръжка позволява капакът да се "поставя" на ръба на съда, като по този начин се спестява време и работа, тъй като не се замърсява работната повърхност. Капаците позволяват и постоянен контрол на приготвяната храна благодарение на големия прозорец за наблюдение. Затова не е необходимо да ги повдигате, което отново спестява енергия. Можете също така да ги измиете в съдомиялната машина. Върхът на цялата концепция на чашите за изсипване са отворите в силиконовия ръб отстрани , които позволяват изсипване на ориз, макаронени изделия или картофи. Просто регулирайте правилния размер според маркировката в горната част на капака. Чрез завъртане на капака към ръба за изливане, можете лесно да контролирате количеството пара , което трябва да излезе от съда по време на готвене. Знакът X върху капака показва оптимално затваряне на капака без изтичане на пара.

Силиконови дръжки и ръкохватки с меко докосване за безопасна работа

От пръв поглед се забелязват характерните дръжки и ръкохватки от полирана неръждаема стомана. Тяхната основна цел е да осигурят безопасна работа с горещи съдове. Те остават студени по време на нормално готвене. Те са проектирани в съответствие с правилата на ергономията, като осигуряват удобен захват.

Additional parameters

Category: Комплект тенджери
Weight: 8.01 kg
Цвят: Сребърен
Материал: Неръждаема стомана
Обем: 3,0 л.
Бройки в комплекта: 4 бр.
Характеристики: Подходящо за фурна
Вид / Тип: Комплект тенджери
Серия: ZWILLING Modern
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B
SortBy01: 1

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: