Комплекти за бармани

7 items total

Бармански комплекти - аксесоари, които ще ви позволят да приготвяте коктейлите си като професионален барман

Какво представляват комплектите за бармани?

Комплектите за бармани са колекции от инструменти и аксесоари, използвани от бармани и любители на коктейли за създаване и сервиране на различни алкохолни и безалкохолни напитки и коктейли. Комплектите за барман се предлагат в различни размери и стилове и могат да бъдат изработени от различни материали, но обикновено са изработени от неръждаема стомана.

Комплектите бар аксесоари обикновено включват бар инструменти, необходими за приготвяне и сервиране на коктейли, като шейкър, джигер, лъжица за разбъркване, барово сито и бъркалка. Някои комплекти могат да се предлагат и с друго оборудване, като например цитрусова цистерна или белачка. Включените аксесоари също варират в зависимост от конкретния комплект и марка. Понякога елегантната стойка също е част от комплекта.

Наличните в Kulina бармански комплекти са от такива водещи марки като Alessi и WMF.

За какво се използват комплектите на барманите?

Комплектите за бармани обикновено включват разнообразни инструменти и аксесоари, използвани за смесване и сервиране на коктейли и други напитки. Отделните компоненти на комплекта се използват за специфични дейности, например:

  • за прецизно измерване на течните компоненти се използва джигер,
  • шейкърът се използва за смесване на компоненти чрез разклащане с лед
  • с бъркалката се разбиват билки, плодове и други компоненти, за да се разкрият ароматите им
  • за отстраняване на леда и други частици от напитката се използва цедка.
  • напитките се разбъркват с бар лъжица

Комплекти за бармани - чудесна идея за подарък

Със сигурност комплектът за барман може да бъде чудесен подарък за всеки мъж или човек, който обича да смесва коктейли или мисли да стане барман. Комплектът за барман е също така практично допълнение към всеки домашен бар и инструмент, който ще ви бъде полезен дълги години, за да изпробвате различни идеи за напитки и да смайвате гостите си.

А ако сте любител на изисканите коктейли или търсите елегантен подарък, трябва да разгледате и нашите колекции от бармански инструменти, чаши за коктейли и чаши за дълги напитки, за да намерите още полезни аксесоари, с които да се наслаждавате на напитките си.