Кош за боклук Blomus

11 items total
Кошче за баня SONO 5л, бяло, Blomus
157 лв
BM66284
Кошче за баня TUBO, 3л, черно, Blomus
54 лв
BM68888
Кошче за баня PARA 5л, сиво, Blomus
100 лв –11 %
89 лв
BM69213
Кошче за баня TUBO, 3л, сиво, Blomus
74 лв
BM68993
Кошче за баня TUBO 3л, бяло, Blomus
55 лв
BM68945
Кошче за баня TUBO 3л, сиво, Blomus
74 лв
BM68890
Кошче за баня TUBO 3л, кремообразно, Blomus BM68889

Приветстваме ви в света на отпадъчните кошове Blomus! Открийте нашата стилна и функционална колекция, създадена да подобри вашия опит с управлението на отпадъците.

Нашите отпадъчни кошове Blomus съчетават форма и функция, предлагайки изчистен и съвременен дизайн, който се вписва перфектно във всяко интериорно пространство. Изработени с висококачествени материали, нашите отпадъчни кошове са издръжливи и естетически привлекателни.

С разнообразие от размери и капацитети на разположение, можете да намерите идеалния отпадъчен кош, отговарящ на вашите нужди. Независимо дали е за вашия дом, офис или търговски обект, нашата колекция предлага разнообразни възможности за ефективно управление на отпадъците. От компактни кошове за по-малки пространства до по-големи кошове за области с по-голям обем, разполагаме с идеалното решение за всяка среда.

Отпадъчните кошове Blomus не са само практични, но и екологично осъзнати. Много от нашите кошове разполагат с иновативни функции като сменяеми вътрешни кошници и удобни педали, които подпомагат хигиеничната обработка на отпадъците и правят изпразването и почистването лесни.

Изживейте перфектното съчетание от стил и функционалност с отпадъчните кошове Blomus. Разгледайте нашата колекция днес и открийте как нашите изтънчени дизайни и умни функции могат да променят начина ви на управление на отпадъците. Изберете Blomus за по-чисто, организирано и визуално привлекателно решение за изхвърляне на отпадъци.