Козметични принадлежности Zwilling

27 items total
Тример за нос и уши TWINOX, Zwilling
Sticker
98 лв –20 %
78 лв
ZW79854001
Нокторезачка TWIN BOX 8,5 cм, Zwilling
Sticker
79 лв –15 %
67 лв
ZW42401000
Нож за кожички TWINOX, Zwilling
Sticker
43 лв –16 %
36 лв
ZW88343101
Нокторезачка BT TWINOX M, Zwilling
Sticker
131 лв –15 %
111 лв
ZW47202401
Клещи за нокти CLASSIC INOX, Zwilling
Sticker
115 лв –15 %
97 лв
ZW42461101
Ножичка за кожички TWINOX, Zwilling
Sticker
95 лв –15 %
80 лв
ZW49660091
Up
More products

Козметични принадлежности с премиум качество от  Zwilling
✓ Пилички за нокти, пинсети, ножички и нокторезачки
Различни инструменти за маникюр, антибактериални стъргалки за пети
✓ Немската марка Zwilling традиция и иновации ръка за ръка

Топ марката Zwilling произвежда широка гама от козметични принадлежности. Те включват продукти за грижа за ноктите, като пилички, пинсети, ножички и нокторезачки, различни инструменти за маникюр и керамични антибактериални стъргалки за пети

ZWILLING J. A. Henckels е голяма немска марка, една от най-старите в света. От 1731 г. насам тя произвежда висококачествени продукти от най-добрите материали. Тя е специализирана в производството на ножове, като използва много иновативни и модерни процеси, като например метода за закаляване на стомана FRIODUR®. Асортиментът на марката обаче включва и много други висококачествени продукти като прибори за хранене, съдове от неръждаема стомана, тигани, кухненски пособия и аксесоари за ножове.

Открийте света на красотата с продуктите на Zwilling, които задоволяват всичките ви нужди. Нашата богата колекция ви предлага най-доброто в грижата за красотата, без да прави компромис с качеството и лукса.

Отдайте се на изкуството на прецизността с първокласните инструменти за маникюр и педикюр от Zwilling. От нокторезачките до щипките за кожички - нашата гама гарантира, че ръцете и краката ви винаги ще изглеждат по най-добрия начин.

Подобрете рутинната си грижа за кожата с изключителната гама пинсети и ножици на Zwilling. Проектирани с мисъл за прецизност, нашите инструменти улесняват оформянето на веждите и премахването на косъмчетата за безупречни резултати.

Поглезете се с луксозната колекция от консумативи за грижа за ноктите на Zwilling. Висококачествените ни пили и полиращи средства ще ви помогнат да постигнете нокти, достойни за салон, в уюта на собствения ви дом.

Стремежът на Zwilling към съвършенство се разпростира и върху нашите четки за грим. Изработени с прецизност и грижа, нашите четки ви помагат да постигнете безупречен грим за всеки случай.

Открийте тайната на перфектните вежди с инструментите за оформяне на вежди на Zwilling. Независимо дали предпочитате пинсета или подстригване, в нашата гама ще намерите подходящия инструмент.

Инвестирайте в най-доброто за вашата грижа за красотата и изберете Zwilling. Нашите продукти се ползват с доверието на професионалисти и ентусиасти в областта на красотата и дават резултати, които говорят сами за себе си.