Кухненски роботи KitchenAid

14 items total
Настолен миксер ARTISAN 5KSM175PSEAC, бадем, KitchenAid KA5KSM175PSEAC
Настолен миксер ARTISAN 185, кралско червено, KitchenAid KA5KSM185PSEER
Настолен миксер ARTISAN 5KSM195 4,83 л, хибискус, KitchenAid KA5KSM195PSEHI
Настолен миксер ARTISAN 175, сребристо сив, KitchenAid KA5KSM175PSEMS
Настолен миксер ARTISAN 185, цвят сьомга, KitchenAid KA5KSM185PSEPH
Настолен миксер ARTISAN 5KSM185, Kyoto Glow, KitchenAid KA5KSM185PSEKG
Настолен миксер ARTISAN 5KSM175PSEMA матча, KitchenAid KA5KSM175PSEMA
Настолен миксер ARTISAN 175, червен металик, KitchenAid KA5KSM175PSECA
Настолен миксер ARTISAN 175 5KSM175PSEOB, черен, KitchenAid KA5KSM175PSEOB
Настолен миксер ARTISAN 175, матово син, KitchenAid KA5KSM175PSEVB
Настолен миксер ARTISAN 175, ледено синьо, KitchenAid KA5KSM175PSEIC
Настолен миксер ARTISAN 175, бял, KitchenAid
1 690 лв
KA5KSM175PSEWH

✓ Висококачествен американски производител KitchenAid
✓ Кухненски роботи за домашна и професионална употреба
✓ Перфектен ретро дизайн, висока функционалност
Голям избор от аксесоари

Кухненските роботи KitchenAid са снабдени с планетарна система за смесване, мощен и дълготраен двигател и здрава, стабилна основа. Ако си закупите към тях и още аксесоари, освен,че могат да смесват и месят, те могат също да режат, настъргват, изцеждат плодове и зеленчуци, да мелят месо, да правят сладолед или да приготвят тестени изделия.

Ще оцените и продължената гаранция. Благодарение на перфектния ретро дизайн те наистина ще се открояват в кухнята ви. Освен това можете да ги съчетаете с други висококачествени уреди KitchenAid.

Повишете нивото на готвене с авангардните технологии и иновации на кухненските роботи на KitchenAid. Тези универсални и интелигентни кухненски спътници са създадени, за да направят революция в начина, по който готвите, като ви дават възможност да създавате кулинарни шедьоври с лекота.

Независимо дали сте опитен готвач, или начинаещ домашен готвач, кухненските роботи KitchenAid предлагат широка гама от функционалности, които да отговарят на вашите кулинарни нужди. От прецизно нарязване и рязане до замесване на тесто за пресен хляб - тези роботи са оборудвани да се справят с всяка стъпка от вашето готварско пътешествие.

Насладете се на несравнимо удобство и ефективност, докато изследвате разнообразието от приставки и функции, съобразени с вашите предпочитания. От регулируеми дискове за рязане до работни купи без съдържание на Бисфенол А - всеки компонент е внимателно проектиран, за да опрости процеса на готвене, като същевременно поддържа характерния стил и елегантност на KitchenAid.

С мощни двигатели и интуитивно управление кухненските роботи KitchenAid осигуряват постоянна и надеждна работа, което ви позволява да разгърнете творчеството си в кухнята. Независимо дали приготвяте бърза вечеря през седмицата, или експериментирате със сложни рецепти, тези роботи са ваши надеждни партньори, готови да се справят с всяко кулинарно предизвикателство.

Прегърнете бъдещето на готвенето и превърнете кухнята си в кулинарен рай с кухненските роботи на KitchenAid. Разгледайте нашата колекция днес и отприщете свят от възможности в кулинарните си начинания. Позволете на прецизността, иновациите и стила да предефинират вашето готварско преживяване с KitchenAid. Вашите кулинарни творения не заслужават нищо по-малко.