Купа Alessi

20 items total
Купа за плодове JOY NO.11 21 см, златиста, Alessi ALCR0221GGD
Купа за плодове CACTUS! 29 см, черна, Alessi
180 лв
ALMSA0429B
Купа за плодове TRINITY 37 см, черна, Alessi
262 лв
ALACO01B
Купа за плодове CACTUS! 21 см, черна, Alessi
128 лв
ALMSA0421B
Купа за плодове TEXTURE 29 см, черна, Alessi
154 лв
ALJM1729BT
Купа за плодове TEXTURE 21 см, черна, Alessi
108 лв
ALJM1721BT
Купа за плодове TRINITY 26 см, висока, черна, Alessi ALACO0412B
Купа за плодове TRINITY 26 см, чернa, Alessi
154 лв
ALACO02B
Купа за плодове CACTUS! 21 см, бяла, Alessi
129 лв
ALMSA0421W

Открийте елегантността и функционалността на купите Alessi от нашата ексклузивна колекция! Независимо дали сте страстен готвач или любител на дизайна, тези купи са перфектното допълнение към вашата кухня и хранителни изживявания.

Купите Alessi са изработени с прецизност и внимание към детайлите, съчетавайки формата и функционалността по най-изискан начин. Изработени от висококачествени материали, те са издръжливи и устойчиви на ежедневна употреба.

С разнообразие от размери, форми и дизайни, купите Alessi отговарят на всички ваши нужди за сервиране и представяне. От малки индивидуални купи за супи и десерти до големи купи за салати и основни ястия, винаги има перфектна купа Alessi за всяка повод.

Елегантната и модерна естетика на купите Alessi повишава визуалната привлекателност на вашата маса, правейки ги изящен акцент във всяко събитие или вечеря. Възможността за лесно смесване и комбиниране с други съдове прави купите Alessi хармонични и стилни.

Без значение дали сервирате просто семейно ястие или организирате специално събитие, купите Alessi придават елегантност и изтънченост на всяко хранително изживяване. Те не са просто функционални съдове, а и изкуство, което отразява ангажимента на Alessi към вечния дизайн и майсторството.

Инвестирайте в купите Alessi и подобрете своите кулинарни творения. Сервирайте любимите си ястия със стил и елегантност, като знаете, че сте избрали високо качество и дизайн. Разгледайте нашата колекция от купи Alessi и отнесете своето хранително изживяване на нови висоти.