Купички Revol

42 items total
Тава за фурна CARACTERE 14 см, бяла, REVOL
73 лв
RV654572
Купа за сервиране CARACTERE 440 мл, канела, REVOL RV653932
Съд за крем брюле FRENCH CLASSICS 12 см, 160 мл, REVOL RV645056
Купа за сервиране CARACTERE 11 см, канела, REVOL RV655301
Купа за сервиране CARACTERE 11 см, маслина, REVOL RV655302
Купа за сервиране ADELIE 400 мл, сметана, REVOL RV655289
Купа за сервиране CARACTERE 14 см, канела, REVOL RV654573
Купа за сервиране CARACTERE 440 мл, бяла, REVOL RV653930
Купичка за сос BASALT 80 мл, 3 см, черна, REVOL RV643599
Купа за сервиране ADELIE 550 мл, черна, Revol RV654266
Купа за сервиране CARACTERE 14 см, бежова, REVOL RV654571
Up
More products

Добре дошли в нашия електронен магазин, където ще откриете изискан избор от купи Revol, които да отговорят на всичките ви нужди за хранене и кулинария. Купичките на Revol са синоним на качество, елегантност и гъвкавост, което ги прави незаменимо допълнение към всяка кухня или маса за хранене.

Купите на Revol се изработват с прецизност и внимание, като се гарантира, че всяко изделие е не само красиво, но и изключително функционално. Независимо дали сервирате обилна супа, цветна салата или вкусен десерт, нашите купи са създадени, за да подобрят преживяването ви по време на хранене.

Това, което отличава купите Revol, е тяхната изключителна издръжливост. Тези купи са изработени от висококачествени материали, което гарантира дълготрайност и устойчивост на износване. Независимо дали сте професионален готвач или домашен готвач, можете да разчитате на купи Revol да издържат на изискванията на вашите кулинарни творения.

Нашата колекция от купи на Revol предлага широка гама от форми, размери и дизайн, които да отговарят на вашите предпочитания и нужди. От класически кръгли купи за сервиране до уникални и привличащи вниманието дизайни - нашата селекция гарантира, че има купа за всеки случай.

Освен традиционното им използване като съдове за сервиране, купичките Revol са изключително гъвкави. Много от нашите купи са подходящи за печене, което ги прави идеални за приготвяне и представяне на разнообразни ястия - от запеканки до отделни десерти.

Почистването и поддръжката на купите Revol са лесни за изпълнение, което ги прави практичен избор за ежедневна употреба. Прекарвайте по-малко време в почистване и повече време, за да се наслаждавате на ястията и събиранията си.

Независимо дали сте домакини на парти, наслаждавате се на спокойна вечеря у дома или търсите идеалния подарък, нашите купи Revol са идеалният избор. Издигнете нивото на своите преживявания по време на хранене с тези елегантни и издръжливи купи, които придават изисканост на всяка маса. Пазарувайте сега и открийте разликата, която купи Revol могат да внесат във вашите кулинарни приключения и моменти на хранене.