Настолни блендери KitchenAid

25 items total
Настолен блендер ARTISAN 5KSB4026EPT , зелен, KitchenAid KA5KSB4026EPT
Настолен блендер ARTISAN K400, червен, KitchenAid KA5KSB4026ECA
Настолен блендер ARTISAN 5KSB4034EBK, черен, KitchenAid KA5KSB4034EBK
Чопър 5KFCB519EDG, матово тъмно сив, KitchenAid KA5KFCB519EDG
Настолен блендер K150, черен, KitchenAid
559 лв
KA5KSB1325EOB
Настолен блендер PROFESSIONAL, сребрист, KitchenAid KA5KSBC1B0ECU
Настолен блендер K150, бадем, KitchenAid
559 лв
KA5KSB1325EAC
Настолен блендер Artisan K400, кремав, KitchenAid KA5KSB4026EAC
Настолен блендер ARTISAN K400, жълт, KitchenAid KA5KSB4026EKG
Настолен блендер ARTISAN K400, матово черен, KitchenAid KA5KSB4026EBK
Настолен блендер ARTISAN X1 5KSB6061EAC, бадем, KitchenAid KA5KSB6061EAC
Настолен блендер K150, матово сив, KitchenAid KA5KSB1325EDG
Настолен блендер K150 кралско червено, KitchenAid KA5KSB1325EER
Настолен блендер ARTISAN K400, сив, KitchenAid
739 лв
KA5KSB4026EMS
Up
More products

✓ Висококачествени продукти от американския производител KitchenAid
✓ Настолни блендери за домашна и професионална употреба
✓ Перфектен ретро дизайн, перфектна функционалност
Изключителна мощност, регулация на скоростта

Марката KitchenAid предлага богат избор от настолни блендери. Те са оборудвани с много функции - регулация на скоростта, импулсна функция, предварително зададени програми и други. Те имат здрава, стабилна основа и се предлагат с множество аксесоари.

Блендерите имат много остри асиметрични остриета, които блендират под 4 ъгъла. Някои блендери имат и възможност за загряване на съдържанието. Блендерите са с перфектен ретро дизайн, който ще ги направи наистина забележими в кухнята ви. Освен това можете да ги съчетаете с други висококачествени уреди KitchenAid

Открийте висококачествените настолни блендери KitchenAid за вашите кулинарни творения.

Подобрете вашия кулинарен опит с изключителния асортимент от настолни блендери KitchenAid. Тези блендери са проектирани да съчетават стил и функционалност, превръщайки ги в незаменими инструменти във всяка съвременна кухня.

Настолните блендери на KitchenAid са повече от обикновени електроуреди - те са мощни партньори, които внасят иновации във вашия кулинарен режим. Прецизно проектирани, тези блендери съчетават високопроизводствени мотори с устойчиви остриета, за да се справят лесно с различни съставки, от плодове и зеленчуци до лед и други.

Без значение дали приготвяте вкусни смутита, кремообразни супи или експериментирате с домашни сосове, настолните блендери KitchenAid винаги осигуряват последователни резултати. С различни настройки на скоростта и интуитивни контроли, имате гъвкавостта да постигнете желаната текстура на вашите рецепти.

Обаче не става само за производителност; KitchenAid взема сериозно и естетиката. Елегантният и модерен дизайн на тези блендери се вписва перфектно в декора на вашата кухня, добавяйки изисканост на работната повърхност. В наличие са в разнообразие от цветове, може да изберете този, който най-добре подхожда на вашия стил.

Безопасността е на първо място, и настолните блендери на KitchenAid са оборудвани с функции като защитен механизъм за заключване и антиплъзгащи се основи, за да осигурят стабилност по време на работа. Лесното почистване на компонентите улеснява поддръжката, така че да може да се фокусирате на удоволствието от готвене, без да се тревожите за почистването.

Без значение дали сте кулинарен ентусиаст или професионален готвач, настолните блендери KitchenAid предоставят инструментите, които са ви необходими, за да оживите рецептите си. С тяхната устойчивост, разнообразие и стилен дизайн също така са отлично допълнение към всеки кухненски плот.

Изследвайте колекцията на настолни блендери KitchenAid и открийте нови кулинарни възможности. От гладки текстури до вкусни вкусове, тези блендери са вашите партньори в създаването на незабравими ястия. Подобрете своите готварски умения и създайте кулинарни шедьоври с върховните настолни блендери на KitchenAid.