Пасатори KitchenAid

13 items total
Ръчен блендер 5KHBV83EAC, бадем, KitchenAid
403 лв
KA5KHBV83EAC
Ръчен блендер 5KHBV83EER, кралско червено, KitchenAid KA5KHBV83EER
Ръчен блендер 5KHBBV53EAC, безжичен, бадем, KitchenAid KA5KHBBV53EAC
Ръчен блендер 5KHBV83EOB, черен, KitchenAid
385 лв
KA5KHBV83EOB
Ръчен блендер 5KHBV53EOB, черен, KitchenAid
249 лв –6 %
234 лв
KA5KHBV53EOB
Ръчен блендер 5KHBV53EWH, бял, KitchenAid
239 лв
KA5KHBV53EWH
Ръчен блендер 5KHBV83EBM, матово черен, KitchenAid KA5KHBV83EBM

Открийте Всестранността на Пасаторите KitchenAid

Повишете нивото на вашите кулинарни творения с изключителната гама пасатори KitchenAid. Тези мощни и универсални кухненски спътници са проектирани, за да добавят удобство и прецизност към вашите кулинарни изследвания. Без значение дали сте опитен готвач или страстен домакин, пасаторът KitchenAid е незаменим инструмент, който опростява вашите кухненски задачи и издига вашите рецепти на ново ниво.

Пасаторите на KitchenAid са повече от обикновени поглъщачи - те са вашите тайни оръжия за лесно разбъркване, блендиране и емулгиране на различни съставки. От гладки супи и кремообразни сосове до домашни сосове за дипове и дресинги за салати, тези пасатори доставят съгласувани и гладки резултати с едно натискане на бутон.

Една от забележителните характеристики на пасаторите KitchenAid е техният мощен двигател и множество възможности за скорост. Имате пълен контрол върху процеса на разбъркване, като по този начин постигате идеалната текстура на вашите ястия. Ергономичният дизайн осигурява удобно хващане, което улеснява маневрирането на пасатора в тенджери, купи и дори по-големи съдове.

Тези пасатори не са само ефективни, но и лесни за почистване. Много модели имат отделящи се миксерни рамена и компоненти, които могат да се измиват в съдомиялна машина, което ви спестява време при почистване и ви позволява да се фокусирате върху вашия кулинарен творчество.

Изискан и модерен дизайн на пасаторите KitchenAid добавя елегантност на вашата кухня. Те са налични в различни цветове, които се съчетават с вашето лично стилово предпочитание и декор на кухнята, като стават не само функционални инструменти, но и стилни аксесоари.

Разгледайте колекцията от пасатори KitchenAid и освободете вашия кулинарен талант. От разбъркването до разбиването, тези универсални инструменти ви позволяват да експериментирате с нови рецепти и техники. Подобрете вашите кулинарни умения с помощта на KitchenAid - там, където иновациите срещат удобството в сърцето на вашата кухня.