REVOL CARACTERE Серия

62 items total
Купа за салата CARACTERE 33 см, бялa, REVOL
268 лв
RV652890
Чиния за сервиране CARACTERE 35 cм, бяла, REVOL RV652759
Чиния за сервиране CARACTERE 35 x 21 cм, мента, REVOL RV652760
Чаша за еспресо CARACTERE 80 мл, куркума, REVOL RV652693
Чиния за предястие CARACTERE 15 см, кафява, REVOL RV652849
Чиния за вечеря CARACTERE 28 cм, бяла, REVOL
79 лв
RV652711
Чиния за десерт CARACTERE 21 см, канела, REVOL RV652800
Чиния за сервиране CARACTERE 30 см, канела, REVOL RV652730
Чаша за еспресо CARACTERE 80 мл, бяла, REVOL
28 лв
RV652687
Up
More products

Добре дошли в света на Revol CARACTERE, където изтънчеността се среща с практичността. Тази колекция е истинско въплъщение на кулинарното майсторство и функционалността, като предлага разнообразна гама от порцеланови изделия, които ще преосмислят вашето преживяване по време на хранене.

В колекцията CARACTERE ще откриете богат избор от съдове за хранене и сервизи. Всяко изделие е шедьовър на дизайна, идеален за подобряване на обстановката на вашата маса. Независимо дали сте домакин на интимна вечеря, или на грандиозно празненство, тези изделия добавят елемент на изтънченост към всеки случай.

Една от отличителните характеристики на CARACTERE е изключителната ѝ издръжливост. Изработени от висококачествен порцелан, тези елементи са проектирани да издържат на изискванията на ежедневната употреба. Те са не само подходящи за микровълнова печка и миене в съдомиялна машина, но и устойчиви на начупване и напукване, което гарантира дълготрайност, без да се жертва стилът.

Дизайнът на колекцията CARACTERE е хармонично съчетание на вечна елегантност и модерна естетика. Със своите елегантни линии и минималистичен дизайн тя допълва широк спектър от подредби на масата, което я прави универсален избор за всяко събитие или хранене.

Независимо дали сте опитен готвач, който се стреми да впечатли своите покровители, или домашен готвач, който цени естетиката и функционалността, колекцията CARACTERE на REVOL осигурява идеалното платно за вашето кулинарно творчество. Тези порцеланови изделия са не само визуално приятни; те са и изключително практични, което ги прави незаменимо допълнение към вашата кухня.

В заключение, колекцията REVOL CARACTERE е празник на артистичността, устойчивостта и практичността. Подобрете преживяванията си по време на хранене и се изявете с тези изящни порцеланови изделия, които безпроблемно съчетават форма и функционалност. Независимо дали става дума за ежедневно хранене или за специално събиране, тази колекция добавя неоспоримо докосване на елегантност към вашата маса.