REVOL EQUINOXE Серия

17 items total
Дълбока чиния EQUINOX 24 см, матово черна, REVOL RV649505
Чиния за тапас EQUINOXE 32,5 x 15 cм, бяла, REVOL RV651432
Чиния за вечеря EQUINOXE 31 см, бяла, REVOL
86 лв
RV651429
Купа за хранене EQUINOXE 19 см, бяла, REVOL
60 лв
RV651441

Добре дошли в завладяващия свят на REVOL Equinoxe. Тази колекция въплъщава съвършеното съчетание на артистичност и функционалност, предлагайки разнообразна гама от порцеланови изделия, които ще преосмислят преживяването ви по време на хранене.

В колекцията Equinoxe ще откриете богат избор от съдове за хранене и сервизи. Всяко изделие е доказателство за непоколебимия ангажимент на REVOL към изработката и дизайна. Независимо дали сте домакин на интимна вечеря, или на грандиозно тържество, тези изделия с лекота издигат нивото на вашата маса.

Това, което наистина отличава колекцията Equinoxe, е нейната забележителна издръжливост. Изработени от първокласен порцелан, тези изделия са проектирани да издържат на трудностите при ежедневна употреба. Те са не само подходящи за микровълнова печка и миене в съдомиялна машина, но и устойчиви на начупване и напукване, което гарантира дълготрайност, без да се прави компромис със стила.

Дизайнът на колекцията Equinoxe е хармонично съчетание на вечна елегантност и съвременна естетика. С изящната си релефна текстура и сдържана елегантност тя допълва широк спектър от обстановки на масата, което я прави универсален избор за всеки повод.

Независимо дали сте професионален готвач, който се стреми да заслепи клиентите си, или домашен готвач, който цени както формата, така и функцията, колекцията REVOL Equinoxe осигурява идеалното платно за вашето кулинарно изкуство. Тези порцеланови изделия са не само визуално приятни, но и изключително практични, което ги прави незаменимо допълнение към вашата кухня.

В обобщение, колекцията REVOL Equinoxe е празник на артистичността, устойчивостта и практичността. Повишете нивото на своите преживявания при хранене и направете впечатление с тези изящни порцеланови изделия, които безпроблемно съчетават форма и функционалност. Независимо дали става въпрос за ежедневно хранене или за специално събиране, тази колекция добавя неоспоримо докосване на изтънченост към вашата маса.