Съдове за масло

13 items total
Чиния за масло WAGENFELD, WMF
61 лв
WM0609559990
Чиния за масло DRESSED, 12 см, бяла, Alessi
137 лв
ALMW16
Чиния за масло 9,5 x 7 cм, керамика, Continenta CONT3925
Чиния за масло LEGIO NOVA, Eva Solo
59 лв –27 %
43 лв
ES886263
Чиния за масло RIO 17,5 см, корал, Koziol KOZ7619704
Чиния за масло SHIP SHAPE, черна, Alessi
55 лв
ALASG13B
Чиния за масло BASIC M, Blomus
120 лв
BM63638

Съдове за масло - запазване на свежестта на маслото

Какво представляват чиниите за масло?

За сервиране и съхраняване на маслото се използват съдове за хранене, известни като "съдове за масло". Обикновено те имат капацитет за съхранение на пръчка или блокче масло и се предлагат от различни материали и с различен дизайн, за да могат да се съхраняват различни видове масло.

Обикновено чиния за масло се състои от два компонента: основа и капак. За да се запази маслото свежо и да се предпази от въздуха и други замърсители, маслото се поставя върху основата, а отгоре се поставя капакът.

В Kulina, нашите съдове за масло са внимателно подбрани от реномирани производители като Koziol, WMF, и Continenta.

Къде мога да поставя чиния за масло?

чиния за масло може да бъде поставен на различни места в зависимост от вашите предпочитания и позиция. Това са няколко типични варианта:

  • Кухненски работен плот: Ако редовно използвате масло и искате да го имате под ръка, дръжте чиния за масло там. Това е практичен избор, който ви позволява бързо да си набавите масло, когато ви потрябва.
  • Плот за маса: Ако сервирате вечеря и искате гостите ви да имат достъп до масло, можете да поставите чиния за масло върху плота. Сега всеки може лесно да си набави маслото и да се поглези.
  • Хладилник: Можете да поставите маслото в чиния за масло в хладилника, ако искате да го запазите хладно или да го предпазите от разтопяване в топло време. Ако живеете в горещ район или през лятото, това е особено важно.

Защо малките съдове/аксесоари като маслениците са важни за елегантната подредба на масата?

Атрактивната подредба на масата е от съществено значение, тъй като тя придава на презентацията усещане за класа и изисканост. Малките съдове и аксесоари, като например съдове за масло, буркани за мед, буркани за сладко, играят ключова роля в това отношение.

Тези малки щрихи могат да подобрят преживяването на гостите и да им дадат усещане за важност и грижа. Наличието на специални съдове за подправки, като например мед, също спомага за поддържането на реда и чистотата на масата.

Освен това използването на атрактивни и добре проектирани чинии за масло или аксесоари също може да допринесе за цялостната естетика на масата, като подобри визуалната привлекателност на обстановката.

Ако търсите начин да подобрите външния вид на масата си, предлагаме и различни малки аксесоари за сервиране като стойки за яйца, кошнички за хляб, захарни купички или кани за мляко.