Синя колекция MIJ

102 items total
Комплект за чай DRAGONFLY, 5 бр., MIJ
200 лв
MIJC3828
Чиния за вечеря SKY BLUE 27 cм, MIJ
66 лв
MIJC8957
Плитка чиния Cobalt Blue 27 см MIJ
66 лв
MIJC7149
Плитка чиния Copper Swirl  20 см MIJ
28 лв
MIJC3760
Купа за хранене BLUE DAISY 16 cм, 400 мл, MIJ
29 лв
MIJC2791
Купа за хранене BLUE DAISY 16,5 cм, 300 мл, MIJ
29 лв
MIJC2798
Комплект за чай BLUE POT, 5 бр., MIJ
195 лв
MIJRW0021
Чиния за предястие COPPER SWIRL 17 cм, MIJ
21 лв
MIJC8073
Купа за рамен COPPER SWIRL 24,5 см, 900 мл, MIJ
48 лв
MIJC3804
Чиния за суши SKY BLUE 21,5 x 13 cм, MIJ
36 лв
MIJC7018
Up
More products

Потопете се в спокойната красота на керамиката Made In Japan в хипнотизиращи сини нюанси. Нашата грижливо подбрана колекция показва перфектното съчетание на японското майсторство и непреходното очарование на синьото, създавайки хармонично съчетание на традиция и съвременна естетика.

Синьото, със своя успокояващ и универсален характер, отдавна се свързва със спокойствие, дълбочина и усещане за безкрайност. Когато се прилага към керамиката, то добавя нотка на изтънченост и елегантност, правейки всяко произведение спокойно и завладяващо. Компанията Made In Japan, известна със своята отдаденост на качеството и изработката, е овладяла изкуството да създава керамика в завладяващи нюанси на синьото.

В тази колекция ще откриете широка гама от сини керамични изделия - от деликатни съдове за хранене до декоративни предмети, всяко от които е старателно изработено, за да подчертае богатството и красотата на синьото. Независимо дали търсите спокойни сини чинии за вечеря, артистични вази или очарователни комплекти за чай, нашата колекция от синя керамика предлага по нещо за всеки вкус и повод.

Синята цветова палитра не само допълва различни интериорни стилове, но и внася усещане за спокойствие, като позволява на кулинарните ви творения и домашния декор да излъчват успокояващо и вечно усещане. Независимо дали подреждате масата за специален повод, или украсявате жилищното си пространство със занаятчийска керамика, синята керамика на Made In Japan с лекота внася в обкръжението ви атмосфера на изтънченост и спокойствие.

Насладете се на спокойния лукс на керамиката MIJ в синьо, където традицията се среща със съвременния дизайн, а всяко изделие разказва история за майсторство и непреходна красота. Издигнете нивото на дома и трапезата си с успокояващото очарование на синята керамика от Made In Japan. Разгледайте нашата колекция днес и открийте перфектните сини керамични изделия, които да подобрят вашето жилищно пространство и подредбата на масата.