Синя колекция Revol

7 items total
Чиния за десерт EQUINOXE 24 см, синя, REVOL
106 лв
RV650432
Чаша за еспресо NO.W 80 мл, синя, REVOL
60 лв –11 %
53 лв
RV654629
Чиния за вечеря EQUINOXE 26 см, синя, Revol
120 лв
RV650423
Чаша NO.W 200 мл, синя, REVOL
35 лв
RV654632

Порцеланът Revol в син цвят пресъздава същността на елегантността и изтънчеността. Тази завладяваща колекция с лекота подобрява преживяването ви по време на хранене, превръщайки се в забележително допълнение към вашия комплект от съдове.

Всяко парче порцелан Revol в син цвят е внимателно изработено, за да отговаря на най-високите стандарти за качество и изработка. Този ангажимент гарантира, че вашата колекция не само изглежда изискано, но и издържа теста на времето, превръщайки се в ценна част от вашите традиции в храненето.

Спокойният син нюанс на тази колекция излъчва усещане за спокойствие и стил. Независимо дали сте домакини на официална вечеря, или се наслаждавате на непринудено хранене, порцеланът Revol в синьо подготвя сцената за незабравими моменти от трапезата с вечния си чар.

Тази колекция предлага разнообразни варианти - от чинии за вечеря и купи за паста до чаени чаши и чинии. Смесвайте и съчетавайте, за да създадете персонализиран комплект за хранене, който отразява вашия уникален вкус, или изберете координирани комплекти за хармоничен вид.

Почистването и поддръжката на порцелана Revol в синьо са безпроблемни. Гладката, устойчива на петна повърхност е лесна за почистване, което гарантира, че съдовете ви ще останат непокътнати дори при редовна употреба.

Независимо дали сте опитен организатор на забавления, който иска да впечатли гостите си, или човек, който цени фината изработка, порцеланът Revol в синьо е съвременен и универсален избор. Неговият безупречен дизайн, издръжливост и успокояваща естетика го превръщат в съществено допълнение към колекцията ви за хранене.